Ulkomaat

Algerian media: Pant­ti­van­kik­rii­si ohi, ulkomaalaisia kuollut

Ulkomaat 19.1.2013 15:59 | Päivitetty 19.1.2013 16:24
STT,

Algerian panttivankikriisi on päättynyt armeijan erikoisjoukkojen rynnäkköön, kertoo algerialaismedia.

Algerian valtiollisen uutistoimiston APS:n mukaan seitsemän ulkomaalaista panttivankia ja 11 sieppaajaa on kuollut. APS:n mukaan sieppaajat tappoivat panttivangit ennen armeijan iskua.

Uhrien kansalaisuudet eivät ole tiedossa. Islamistien keskiviikkoisen hyökkäyksen jäljiltä on kateissa yhä useita ulkomaalaisia, mukaan lukien kuusi norjalaista.

Algerian kansallinen kaasu- ja öljy-yhtiö Sonatrach kertoo, että islamistit olivat myös asettaneet laitokseen räjähteitä, joita armeija purkaa parhaillaan.

Aiemmin nimetön lähde kertoi uutistoimisto Reutersille, että armeija oli vapauttanut 16 ulkomaalaista panttivankia islamistien hallusta. Lähteen mukaan vapautettujen joukossa oli muun muassa Yhdysvaltain, Saksan ja Portugalin kansalaisia. Tietoja ei ole pystytty vahvistamaan.

Reutersin mukaan kaasuntuotantolaitoksesta löytyi aiemmin tänään 15 palanutta ruumista. Ei ole vielä tiedossa, ovatko uhrit sieppaajia vai panttivankeja.
 

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Toivottavasti kaasuntuotantolaitokselle ei tullut vaurioita ja kriisi ei aiheuttanut pitempää tuotantokatkosta. EU tarvitsee kaiken halvan energian sieltä mistä sen vain saa. Venäjä veloittaa kiskurihintaa kaasusta ja myy sen mieluimmin Japanille, Korealla ja Kiinalle.

Saharan ja Sahelin alueen alhaisen elintason ansioista pienemmätkin korvaukset riittävät alueen asukkaille vastineeksi kaasun tai öljyn viemisestä EU:hun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taannoin Suomessa asuva islamisti sanoi tv:ssä, että on suorastaan loukkaavaa liittää heidän uskontoonsa terrorismi ja siviilleihin kohdistuvat raakuudet!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä tuossa muuta lopputulosta ollut mahdollista ... Islamistit kun ei tule antautumaan missään vaiheessa vaan sitten kun on saatu tarpeeksi mediahuomiota ja tuhoa aiheutettua niin ei muutako allahia tapaamaan ja neitsyitä etsiskelemään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän se on niin, että tämmöiseen se yleensä päättyy ja syyttömiä yleensä kuolee näiden terroristien takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Keski-Lapissa, Kuusamon kunnassa sekä Sallan kunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Näinhän se on, että porvarihallitus ei saa leikata mitään. Leikkaamisen yksinoikeus kuuluu vasemmistolaiselle hallitukse... Lue lisää...
Näinhän se on..

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image