Talous

Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa yt-neuvottelut – voi johtaa Muhoksen ja Oulun konttorin sulkemiseen

Talous 8.2.2018 9:46
Kaleva

Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa kaikkia toimipaikkojaan ja toimintojaan käsittävät yt-neuvottelut. Ne voivat johtaa enintään 26 henkilön irtisanomiseen.

Pankki kertoo arvioivansa uudelleen konttoriverkostonsa laajuutta. Yt-menettely voi johtaa
Jyväskylän, Muhoksen ja Oulun konttorin sulkemiseen sekä Ylä-Savossa sijaitsevien konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin.

Ylä-Savon Osuuspankin palveluksessa on 52 henkilöä. Pankilla on konttorit Iisalmessa, Jyväskylässä, Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Muhoksella, Oulussa ja Vieremällä.

MAINOS

Kommentoi

Hyvää, henkilökohtaista palvelua ei saa pian enään mistään pankista vaan kaikki toiminnot ohjataan nettiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskinpa jää samalle paikkakunnalle kahden eri OP Ryhmään kuuluvan osuuspankin konttoreita. Mitä veikkaatte, kumpihan väistyy Oulussa ja Muhoksella? Oulun Osuuspankki vai Ylä-Savon Osuuspankki?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi olla, että ei jää kumpikaan! Muhos on niin pieni kylänen, että ei ole liiketaloudellisesti kannattava millekään pankille. Muhoksella kannattaa vain alko, apteekki, hautaustoimisto ja kepulimarketti..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parasta pankkipalvelua koskaan, ollaan saatu Ylä Savon Op:sta. Sen verran harmittaa, että menee pankki vaihtoon, mikäli loppuu. Oulun Op:n asiakkaiksi ei aleta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidlin vieressä Kirkkokadulla, henkilökohtaista hyvää palvelua, paras pankki tähän astisista. En siirry Oulun OPn asiakkaaksi - se on varma se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saadun tiedon mukaan seuraavana kymmenvuotiskautena lahtipenkkiin joutuu kymmeniä osuuspankkeja. Jäljelle jää noin viisi suurta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän sitä pitää sitten pankissa käydä ? Etelässä :) Osuuspankki sulkenut oulussa jo aika monta konttoria. Onhan noita tietenkin pienempia jopa 2kpl ja keskustan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muhoksen osuuspankissa oli 80 luvulla mukava asioida, pankijohtajakin oli todella mukava jutteli asiakkaiden kanssa niitä näitä, mitä yleensäkkin kuuluu, en ole tavannut yhtä mukavaa pankinjohtajaa sitä ennen enkä senjälkeen, näin ei voida sanoa silloisista muista pankeista. Hyvin riittää näin pienellä paikkakunnalla yksi pankki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

218 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image