Talous

Vuokrat nousivat vuodessa 2,5 prosenttia

Talous 8.2.2018 9:14 | Päivitetty 8.2.2018 9:34
STT

Vuokrat nousivat viime vuoden viimeisellä neljänneksellä 2,5 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan, kertoo Tilastokeskus.

Pääkaupunkiseudulla vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 2,3 prosenttia ja muualla Suomessa 2,5 prosenttia. ARA-asuntojen vuokrat nousivat koko maassa 2,6 prosenttia.

Edelliseen neljännekseen verrattuna vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 0,5 prosenttia ja ARA-asuntojen 0,3 prosenttia.

Vuokrien neljännesvuositilasto perustuu työvoimatutkimuksen yhteydessä kerättävään haastatteluaineistoon ja Väestörekisterikeskuksen rakennus- ja huoneistorekisterin tietoihin.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Joo, niin nousee joka vuosi, mutta sairaseläke ei pätkääkään. Onko Sipilällä laskupäätä ymmärtää miten tällaisen yhtälön kanssa eletään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa nuot vuokrat nousta aina enemmän mitä yleinen inflaatio on.Jos on hyvä vuokralainen niin kannattaakos aina vuokria nostaa paljon,sattuupi vielä et lähtee pois sitten saattuu selanen joka ei oo niin hyvä siinä sitten menee edelisvuosien tuotto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Isot vuokranantajat nostavat vuokria, ei pienet.
Itsekään en korottanut vuokraa yhdessäkään asunnossani, koska siihen nostoon ei ole oikeastikaan mitään syytä.
Talous sakkaa edelleen, vaikka sitä ei tunnusteta, inflaatio ei ole paljoa plussalla ja korot on matalia.
Jotain rajoituksia näihin nostoihin nopeesti. Nämä nostajat on se joka pilaa suomen nousua, hallituksen toimien lisäksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 seuraaviin kuntiin: Kuusamo, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä Taivalkosken ja Pudasjärven kunnissa, Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Vaikuttaa siltä, että kävit hakemassa lukuja tilastokeskuksen tms. sivuilta ja tuuppasit ne kommenttikenttään ymmärtämät... Lue lisää...
oho

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image