Talous

Ul­ko­maan­mat­kai­lu kasvussa - Viron suosio nousee

Talous 8.2.2018 9:33 | Päivitetty 8.2.2018 12:20
STT

Suomalaisten vapaa-ajanmatkat ulkomaille lisääntyivät viime syksynä vuoden takaiseen verrattuna, ilmenee Tilastokeskuksen ennakkotiedoista. Kotimaan matkoja tehtiin saman verran kuin vuotta aiemmin.

Ulkomaille tehtiin syys-joulukuussa 2,7 miljoonaa vapaa-ajanmatkaa. Lukuun lasketaan yöpymisen kohdemaassa sisältäneet matkat, risteilyt ja päivämatkat.

Viron suosio matkakohteena nousi, mutta Ruotsiin suuntautuva vapaa-ajanmatkailu väheni. Syyskaudella Virossa käytiin mieluiten marraskuussa ja Ruotsissa joulukuussa.

Espanja on suomalaisten kestosuosikki myös syyskuukausina. Manner-Espanjaan sekä Baleaarien saarille tehtiin loppuvuonna 150 000 matkaa, mikä on 20 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna.

Ennakkotiedot perustuvat lähes 4 700 suomalaisen haastatteluihin.

MAINOS

Kommentoi

Viro on nyt turvallinen, "NATO,n hallinnassa" oleva maa. Ei tarvi pelätä FSB,n urkintaa. Sen sijaan on oltava varovainen siitä mitä juttelee, koska CIA,n korvia on nyt joka puolella "turvaamassa läntisiä arvoja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

218 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image