Talous

Sievitalo suunnittelee talotehtaan rakentamista Sieviin

Talous 5.7.2017 0:00
Kaleva

Sievitalo Oy neuvottelee Sievin kunnan kanssa talotehtaan rakentamisesta. Tehdasinvestoinnin välitön työllistävä vaikutus olisi yhtiön tiedotteen mukaan noin 20 henkilöä.

Yhtiö tekee investointipäätöksen elo-syyskuussa.

Tehtaan yhdeksi mahdolliseksi sijoituspaikaksi on esitetty Hannunkankaan teollisuusaluetta Toholammintien varressa. Yhtiön arvion mukaan investoinnin kokonaiskustannukset nousevat yli 5 miljoonaan euroon.

Rakentamissuunnitelman toteutuessa talotuotannon on määrä käynnistyä kesällä 2018.

– Sievissä on hyvä työvoiman saatavuus, ja työvoimakustannukset ovat alhaisemmat kuin Etelä-Suomessa. Sievi sijaitsee logistisesti keskeisellä paikalla, ja kunnan virkamiesjohto on ollut hankkeessamme myönteisen aktiivinen, Sievitalon toimitusjohtaja Jaakko Tokola perustelee paikkavalintaa tiedotteessa.

Rakennusalalla toimiva Sievitalo työllistää noin 80 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kokkolassa, minkä lisäksi sillä on toimipisteet Vantaalla, Sievissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Vaasassa.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Kaleva.fi suosittelee

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

204 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.6.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image