Talous

Mainos

Oulun seurakuntien kiinteistöjä myyn­ti­lis­tal­la, kohteiden joukossa Yli-Iin ja Ylikiimingin pappilat

Talous 13.9.2017 15:34 | Päivitetty 14.9.2017 10:02
Kaleva

Oulun seurakuntayhtymä myy kiinteistöjään. Myynnissä ovat tällä hetkellä Yli-Iin ja Ylikiimingin pappilat, Ylikiimingin vanhan seurakuntatalo, tontti Ylikiimingin Pappilankujan varressa sekä Siiranjärven leirikeskus Taivalkoskella.

Kiinteistöistä voi jättää tarjouksen 9. lokakuuta asti. Lopullisen päätöksen myynnistä ja tarjousten hyväksymisestä tekee Oulun yhteinen kirkkovaltuusto.

Kiinteistökauppojen taustalla on seurakuntien päätös talouden turvaamisesta. Tarvittavat säästöt aiotaan toteuttaa pääasiassa kiinteitöjä ja tiloja myymällä.

– Oulun seurakuntien koko kiinteistökannan investointikustannusten säästötavoite on 30 miljoonaa euroa vuoteen 2022 mennessä, kertoo Oulun seurakuntien kiinteistöjohtaja Jaana Valjus.

Seurakuntayhtymä on luopumassa myös Kiimingin pappilasta. Sen myyntipäätös odottaa vielä tietoa alueen kaavamuutoksesta.

Oulun seurakuntayhtymä on vuodesta 2012 lähtien luopunut yli kymmenestä kiinteistöstä. Tähän mennessä on purettu Pateniemen seurakuntatalo, Oulunsalon seurakuntatalo, Haukiputaan Vakkurila ja omakotitalo Intiössä. Kaukovainion kappelin purkaminen on parhaillaan käynnissä.

Lisäksi omistajaa ovat vaihtaneet Öbergin talon Oulun keskustasta, Hietasaaren ja Vasamon leirikeskukset, Oulunsalon ja Salmelan pappilat sekä useat pienemmät asuinrakennukset ja -huoneistot.

Juttua korjattu 14.9. kello 10.02. Kiimingin pappila ei ole enää myyntilistalla, vaan myyntipäätös odottaa enää tietoa kaavamuutoksesta.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huomenna erittäin huonoksi Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumipyryn vuoksi. Ajokeli muuttuu huomenna huonoksi Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakunnissa lumisateen ja lumipyryn vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia etelän ja kaakon välinen tuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Avoin kirje sotepäättäjille

157 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Lapin Sampo ja kauppiaan rouva?

Samaa tuubaa kuin huutokauppakeisari, kauppaneuvos Jethro tai ohjelma Tuurin kyläkauppiaasta... jne... Lue lisää...
Tyyne

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image