Talous

Oululainen Kuulu laajentaa Helsinkiin – avaa toimipisteen Ruoholahteen

Talous 10.1.2018 10:32
Kaleva

Oululainen digitaaliseen markkinointiin ja videotuotantoon erikoistunut Kuulu avaa uuden toimipisteen tammikuussa Helsingin Ruoholahteen.

Kuulu järjestää digimarkkinoinnin, sosiaalisen median ja videotuotannon koulutusta ympäri maan live-koulutuksina, webinaareina ja verkkokoulutuksina. Yhtiön mukaan Helsingin uusi toimisto auttaa yrityksen toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Kuulun mukaan yhtiön liikevaihto on 1,3 miljoonaa euroa ja pian se työllistää 23 henkilöä Oulussa ja Helsingissä. Kuulun asiakkaita ovat muun muassa Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti, OP ja Design-Talo.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa sekä tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Muonio, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image