Talous

Mainos

Lehto Groupilla kovan kasvun vuosi, myös kannattavuus parani

Viime lokakuussa kerrottiin, että eläkevakuutusyhtiö Etera ja Lehto Group ovat solmineet sopimuksen asuinkerrostalon rakennuttamisesta Linnanmaalle. KUVA: Lehto Group
Talous 17.2.2017 9:48
Pasi Klemettilä

Kempeleläisen rakennusyhtiön Lehto Group Oyj:n liikevaihto kasvoi viime vuonna tammi-joulukuussa 31,3 prosenttia 361,8 miljoonaan euroon. Konsernin liikevaihto kasvoi Toimitilat-, Asunnot- ja Hyvinvointitilat-palvelualueilla, mutta aleni Korjausrakentamisen palvelualueella. Liikevoitto oli 40,4 miljoonaa euroa. Edellisvuonna vastaavana aikana liikevoitto oli 27,2 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtaja Hannu Lehdon mukaan liikevaihto kasvoi viime vuonna jonkin verran enemmän kuin yhtiö alkuvuodesta arvioi.

Kasvussakin yhtiö kykeni parantamaan suhteellista kannattavuutta. Liikevoitto 40,4 miljoonaa euroa oli 11,2 prosenttia liikevaihdosta. Edellisenä vuonna osuus oli 9,9 prosenttia liikevaihdosta.

Vuonna 2017 toimialan kasvun ennakoidaan hidastuvan, mutta yhtiö uskoo sen oman liiketoiminnan kasvavan ja kehittyvän edelleen toimialaa selvästi nopeammin.

Vuonna 2017 Lehto Group odottaa liikevaihdon kasvavan vähintään 30 prosenttia ja liikevoiton yhtiö odottaa olevan yli 10 prosenttia liikevaihdosta.

Lue lisää 18.02.2017 Kalevasta.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kova on kasvu ollut firmalla. Jostakin kumman syystä vaan tietyt kempeleläisfirmat ovat pärjänneet parin kolmen vuoden ajan tavallista paremmin. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja rehellisesti jatkossakin, eikä kukaan poliitikko eikä niiden sukulaiset pääse lonkeroitaan sisään viemään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Huonoin hallitus ikinä. Takinkäääntäjiä ja valehtelijoita. Tempputyöllistämisellä ja mailmantalouden nousulla saavutettu... Lue lisää...
vempula porukkaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image