Talous

Mainos

Kan­san­ta­lou­den kasvu ei näytä hiipumisen merkkejä

Talous 14.2.2018 9:09 | Päivitetty 14.2.2018 14:48
STT

Suomen talouskasvu piti pintansa loka-joulukuussa, kertoo Tilastokeskus. Suomen bruttokansantuote nousi ennakkotietojen mukaan noin 3,9 prosenttia vuoden takaisesta.

Tilastokeskus arvioi, että työllisten määrä kasvoi noin 3 prosenttia ja tehdyt työtunnit työpäiväkorjattuna 4 prosenttia.

Joulukuussakaan kasvu ei näyttänyt hiipumisen merkkejä. Työpäiväkorjattu kansantalouden tuotanto nousi tuhdisti 3,6 prosenttia verrattuna toissa vuoden joulukuuhun.

Tilastokeskus tarkentaa samalla marraskuun lukuja. Kansantalouden tuotanto nousi marraskuussa 4,3 prosenttia, kun alkuperäinen tieto oli 3,5 prosenttia.

Tilastokeskus huomauttaa, että tarkennukset voivat olla suhdannekäänteissä suuria. Tarkennetut bruttokansantuoteluvut julkaistaan 28. helmikuuta.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Kansantalouden numerot on väkinäisesti revitty näyttämään hyviltä leikkaamalla kaikista köyhimpien elintasoa. Pane pois se taskulaskin Sipilä ja katso ympärillesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Velalla rahoitettua kotimarkkinasektorin kasvua. Vienti on edelleenkin pienmpää kuin yli kymmenen vuotta sitten. Ja jos viennin tuotoista ei maahan jää juuri muuta kuin työpalkat, niin eihän viennin kasvulla kannata paljon elämöidä. Vientiteollisuuden työpaikat kun eivät paljoa lisäänny.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Huonoin hallitus ikinä. Takinkäääntäjiä ja valehtelijoita. Tempputyöllistämisellä ja mailmantalouden nousulla saavutettu... Lue lisää...
vempula porukkaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image