Talous

Kaleva haluaa joka suomalaisen asiakkaakseen

Kaleva-konsernin johtoryhmän muodostavat Juha Väyrynen, Juha Laakkonen, Anna Kärävä, Jere Teutari, Pirjo Kytösalmi ja Tommi Silfverhuth. KUVA: Pekka Peura
Talous 15.2.2018 17:00
Daniel Wallenius

Konserni hakee kasvua uusista liiketoiminnoista, joiden johdossa aloittaa Jere Teutari.

Kaleva-konserni tähtää valtakunnalliseksi toimijaksi. Se hakee kasvua sekä kasvattamalla medioidensa määrää että luomalla uusia markkinointipalveluita ja -alustoja.

Konserniin syntyy kaksi liiketoimintayksikköä, joista medialiiketoiminta kattaa konsernin sanomalehdet, niiden digitaaliset palvelut sekä paino- ja jakelutoiminnan, markkinointipalvelut ja alustat- liiketoiminta puolestaan konsernin uudet liiketoiminnat. Siihen kuuluvat paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla, vaikuttajamarkkinointiyritys Indieplace, digitaaliseen markkinointiin ja mediaan erikoistunut Pro Ratas sekä painotalo Erweko.

Tämän liiketoiminta-alueen johtajaksi on nimitetty Jere Teutari, joka on aiemmin toiminut MTV:n markkinointijohtajana.

– Aloitan työt oikein hyvillä mielin. Kalevan valitsema strategia on erilainen kuin muilla mediataloilla, ja mielestäni sillä on hyvät mahdollisuudet menestyä, Teutari sanoo.

Markkinointipalvelut ja alustat -liiketoiminnan liikevaihto on nyt noin kolmasosa koko Kaleva-konsernin liikevaihdosta. Siinä kuitenkin tähdätään voimakkaaseen kasvuun.

– Meillä on tähtäin korkealla. Tavoitteena on, että jokainen suomalainen käyttäisi jossain vaiheessa yhtiöperheemme palveluita, sanoo Kaleva-konsernin toimitusjohtaja Juha Laakkonen.

Medialiiketoiminta-alueen johtaja Juha Väyrynen uskoo lähellä tuotettujen uutissisältöjen voimaan.

– Meidän tulee olla ihmisten arjessa läsnä heidän haluamillaan tavoilla, jotta voimme turvata liiketoimintamme jatkuvuuden myös yritysasiakkaidemme suuntaan.

Konserni on vuoden aikana laajentunut voimakkaasti yritysostoin.

Viime elokuussa se osti Alma Medialta Raahessa ilmestyvät Raahen Seudun ja Raahelaisen sekä Oulaisissa ilmestyvän Pyhäjokiseudun, syyskuussa enemmistön Offerillasta ja lokakuussa enemmistön Pro Rataksesta.

Lisäksi Kaleva-konsernin viestintä- ja kulttuurijohtajaksi on nimitetty Anna Kärävä. Talousjohtaja Pirjo Kytösalmi sekä kehitys- ja teknologiatoimintojen johtaja Tommi Silfverhuth ovat aloittaneet konsernin palveluksessa jo aiemmin tänä vuonna.

Kaleva on osa Kaleva-konsernia.

MAINOS

Kommentoi

Määräkö korvaa laadun? Jonkun mielestä kyllä, mutta onko se uutistoiminnassa laadun tae?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennemmin luen Kalevaa!! kuin Koillissanomia Kuusamosta. Syynkin olen ilmoittanut Ko. lehden toimitukselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki Suomalaiset eivät kannata maansa myymistä ja markkinaliberalismin kaltaisia hullutuksia. Myös uutisten pitäisi perustua faktoihin eikä olla tätä nykyistä CIA+Pentagon+NATO --> CNN propagandaa. Faktat ovat faktoja eivätkä ne muutu vaikka kuinka mätkisi leimakirveellä ja huutaisi ajatuspoliisia paikalle.
Onnea Kalevalle yritykseen mutta ilman sisäistä puhdistusta ja kunnon tuuletusta ette tule onnistumaan. Aika on muuttunut ja ihmiset sen mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuh eihän Kaleva ole mitenkään journalistisesti häikäisevä kasetta, mutta ainakaan Kremlin propagandaa ei tarvi alkaa Putinin mieliksi toistamaan, vaikka te sieltä Pietarista kuinka jankuttaisitte. Trollaus oikeastaan todistaa että pieni pohjoissuomalainen lehti on merkittävämpi kuin ensin arvaisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kehitysideoita työttömien aktivointiin

Jäin työttömäksi noin vuosi sitten. Olin muutaman kuukauden täysin työtön ja sitten sain/otin vastaan pätkätöitä ja myöh... Lue lisää...
Ihmetyttää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image