Talous

Johtoja ja kaapeleita valmistava oululainen Arr-Systems ostaa säh­kö­kes­kuk­sia tekevän Eleplussan - lupaa lisää työpaikkoja

Talous 16.5.2018 14:38
Kaleva

Oulussa toimiva johto- ja kaapelivalmistaja Arr-Systems Oy kertoo ostavansa toisen oululaisyhtiön, sähkö ja automaatiokeskuksia tekevän Eleplus Oy:n. Kaupassa siirtyy koko Eleplussan osakekanta.

Arr-Systems Oy on perustettu vuonna 2008 ja sen tehdastoimitilat sijaitsevat Kiimingissä. Yhtiön liikevaihto viime tilikaudella oli noin 3,5 miljoonaa euroa ja se työllistää 28 työntekijää.

Eleplus Oy on perustettu vuonna 1994 ja toimi pitkään nimellä Oulun Kojeistotarvike. Yhtiö toimii Maikkulassa ja työllistää 15 ihmistä. Sen liikevaihto oli viime tilikaudella 2,6 miljoonaa.

– Eleplus Oy:n osto mahdollistaa meille siirtymisen aivan uuteen liiketoimintaan, joka on luontevasti kytköksissä nykyiseen asiakas- ja tuoteportfolioon. Kaupan myötä pääsemme yhdessä leveämmillä hartioilla hakemaan nopeasti kasvua uusista asiakkuuksista ja isommista toimituskokonaisuuksista, toteaa Arr-Systemsin omistaja ja toimitusjohtaja Reijo Mertala tiedotteessa.

Kaikki Eleplus Oy:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä. Kaupalla ei ole vaikutuksia Arr-Systemsin henkilökuntaan.

– Kasvun myötä tulemme nykyisen henkilöstövahvuuden lisäksi palkkaamaan jo kuluvan vuoden aikana lisää työntekijöitä etenkin valmistukseen, toteavat Reijo Mertala ja Eleplus Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Ismo Tenhunen.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

127 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Yh-äippien mollaus

Joo, se on todella omituista. Minut kasvatti yh-äiti ja olen menestynyt elämässäni erittäin hyvin. Tärkeintä ei ole se m... Lue lisää...
Typykkä!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image