Talous

Ilmarisen Ritakallio: Sijoitusvuosi oli selvästi ennakko-odotuksia parempi

Talous 7.2.2018 11:21 | Päivitetty 7.2.2018 11:41
STT

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitukset tuottivat viime vuonna 7,2 prosenttia. Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallion mukaan sijoitusvuosi oli selvästi ennakko-odotuksia parempi ja yritysten tulosparannusten myötä erityisesti osakesijoitukset tuottivat erittäin hyvin.

Tämän vuoden alusta Ilmariseen yhdistyneen Eteran sijoitukset tuottivat viime vuonna puolestaan ennakkotietojen mukaan tasan 6 prosenttia.

Tulosjulkistuksen yhteydessä Ritakallio totesi Ilmarisen olevan vahvassa kunnossa. Viime vuoden lopussa Ilmarisen vakavaraisuuspääoma oli 9,4 miljardia euroa.

Ilmarinen vastaa nyt 1,1 miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Yhdistyneen Ilmarisen sijoitusvarallisuus oli tämän vuoden alussa vajaat 46 miljardia euroa.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

218 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image