Talous

Bittium toimittaa Viron puo­lus­tus­voi­mil­le tie­to­jär­jes­tel­män

KUVA: Essi Puuri
Talous 3.11.2016 9:31
Kaleva

Oululainen Bittium toimittaa Viron puolustusvoimille taktisen tiedonsiirron järjestelmän ja tekee siihen liittyvät integrointityöt.

Viron maavoimat uudistavat internetin yli tapahtuvaa tiedonsiirtoaan ja Bittiumilta tilattu järjestelmä liittyy siihen osana suurempaa kokonaisuutta.

Tilaukseen liittyvät tuotetoimitukset alkavat vielä tämän vuoden aikana. Tilauksella ei ole Bittiumin mukaan merkittävää vaikutusta yhtiön liikevaihtoon eikä liiketulokseen.

Bittium julkisti myös osavuosikatsauksensa torstaina. Kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi 26 prosenttia 14,1 miljoonaan euroon ja liiketulos oli 0,9 miljoonaa. Tammi-syyskuussa liikevaihto kasvoi 8,7 prosenttia 45,2 miljoonaan ja liiketulos kasvoi 1,6 miljoonaan euroon.

Kansainvälinen tietoliikenteen verkkolaitevalmistaja sanoi lokakuun alussa vähentävänsä yhteistyötä Bittiumin kanssa, millä voi olla yhtiön mukaan negatiivinen vaikutus ensi vuoden liikevaihtoon ja tulokseen.

Vuosi 2016 kuitenkin näyttää Bittiumin mukaan vakaalta: yhtiö uskoo liikevaihdon kasvavan vuoden 2015 56,8 miljoonasta eurosta. Tämän vuoden liiketuloksen Bittium uskoo olevan samalla tasolla kuin 2015, jolloin se oli 2,3 miljoonaa euroa.

Bittium ei ole aikaisemmin antanut tälle vuodelle liikevoitto-ohjausta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Viro on NATO-maa. Mahdollisuus isompiin kauppoihin.

Bittium voisi näyttää mallia ja palkata myös vanhoja koodareita.

Omistan osakkeita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Marjanpoimintaa...
Talouselämä 3.11.2016:
"Tilauksella ei ole merkittävää vaikutusta Bittiumin liikevaihtoon, liiketulokseen tai taloudelliseen asemaan. Tilauksella ei ole vaikusta yhtiön näkymiin."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Keski-Lapissa, Kuusamon kunnassa sekä Sallan kunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Näinhän se on, että porvarihallitus ei saa leikata mitään. Leikkaamisen yksinoikeus kuuluu vasemmistolaiselle hallitukse... Lue lisää...
Näinhän se on..

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image