Talous

Amazon-pomo Jeff Bezos vei maailman rikkaimman tittelin, Bill Gates jäi kakkoseksi

Talous 6.3.2018 18:58 | Päivitetty 6.3.2018 19:15
STT

Verkkokauppa Amazonin perustaja ja toimitusjohtaja Jeff Bezos on maailman rikkain ihminen, selviää talouslehti Forbesin tiistaina julkaisemasta vuosittaisesta listauksesta.

Useita vuosia peräkkäin rikkaimpien listan kärkeä piti teknologiayhtiö Microsoftin perustaja Bill Gates. Gates on tällä kertaa pudonnut kakkossijalle. Kolmantena rikkaimpien listalla on sijoittajaguru Warren Buffett.

Forbes-lehden mukaan Jeff Bezosin omaisuus on noin 120 miljardia dollaria eli vajaat 100 miljardia euroa. Bill Gatesin omaisuus on puolestaan noin 90 miljardia dollaria eli yli 70 miljardia euroa.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump putosi rikkaimpien listalla sijalta 544 sijalle 766. Trumpin omaisuuden arvon kerrotaan olevan nyt reilut 3 miljardia dollaria eli noin 2,5 miljardia euroa.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Louhimiehen

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Louhimiehen

Kylläpä nimimerkki Sopotti on ilkeä ja tunteeton ihminen. Paljon pahempi, kuin olen vuosien varrella ajatellut. Empatia... Lue lisää...
Nuorten naisten äiti

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.3.

Naapurit

22.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image