Talous

Accenturen lähtöpaketti kiinnostaa

KUVA: Peura Pekka
Talous 29.2.2012 6:03
Riitta Taulavuori

Nokiasta Accenturelle ulkoistetut työntekijät ovat kiinnostuneita nykyisen työnantajansa tarjoamasta vapaaehtoisesta irtisanoutumispaketista.

Accenturesta ei kerrota, kuinka monelle työntekijälle paketti voidaan antaa eikä sitä, kuinka moni olisi paketin valmis ottamaan.

Yhtiön viestintäpäällikkö Hetta Huittinen kuitenkin myöntää, että hakemusten käsittelyaikaa on pidennetty maaliskuun loppuun, jotta ”hakemukset voitaisiin käydä perinpohjaisesti läpi”.


”Vapaaehtoisen irtisanoutumisen rinnalla jatkuvasti myös koulutamme ja sijoitamme uudelleen meille siirtyneitä työntekijöitä”, Huittinen kertoo.
Juuri tämän enempää ei yhtiöstä heru tietoa julkisuuteen.

Lue lisää 29.02.2012 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kannattaa ottaa kun vielä saa. Kohta viimeinen sammuttaa valot ja Helsinkiin otetaan vaan "parhaat".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kyllä ole koskaan tajunnut tuota Nokialaisten hehkutusta 15 kuukauden paketista. Kannattaa viimein jo siinä vaiheessa ottaa se pää pois pensaasta kun pakettilappu on kourassa, koska uutta työpaikkaa ei välttämättä tule löytymään ja 15 kuukautta ei ole kovin pitkä aika.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos firmasta löytyy jotain muita hommia, niin pakettia ei missään nimessä kannata ottaa. Tuollainen 12 kk paketti on syöty yllättävän äkkiä. Oulun seudun avoimien IT-alan paikkojen määrää voi jokainen tutkailla esim. mol.fi. Ei hyvältä näytä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Faktaa lienee se että kaikki joilla on jotain oikeaa osaamista josta on hyötyä työmarkkinoilla ottaa sen paketin jos vain saavat. Jäljelle jää sitten ne ylijäämäkaverit jotka Nokia kippasi Accenturen syliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos paketin koko on kovin vaatimaton ja Accenture sattuu tekemään sitä mistä itsellä on työkokemusta, niin kaiken järjen mukaan ei kannata lähteä työttömäksi kovin köykäisin perustein.
Paketin saavat todennäköisesti ne hakijat joita ei saada myytyä projekteihin (liian suuri palkkapyyntö/puutteet osaamisessa ym) tai jotka ovat pessimistejä/paniikissa tai joilla on jo joku plani, joten jo tuon perusteella voisin vastaavasti älyvapaasti myös heittää että vain lahjattomat ottavat paketin - mikä ei myöskään ole totta.
Pieni riski on että Mustapekka jää käteen mutta annan Accenturelle vielä hieman luottoa ja pelaan näillä korteilla loppuun asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paketin ottavat ne jotka eivät omasta mielestään kuulu töihin ja/tai joita ei paina taloudelliset rasitteet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vai niin että käydään perinpohjaisesti läpi,joopa joo,hr-osasto sen tekee ja tosi nopeasti,siihen ei mene kuin 20 minsaa,oon tuollasen ottanu.nimet paperiin ja se on siinä.ja rahat tulee tilille miten työsuhteen päättyminen edellyttää..ottasin taasen paketin jos olis mahollista,se on aina paras ratkaisu,etenkin kun ei ole muuta vaihtoehtoa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtaa olla upea fiilinki. Jos et tee ja saat potkut häviät, jos teet etkä saa, häviät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Upea tapa Accenturelle kerätä mainetta. Varmaan ihmisten muistiin iskostuu, että kyseessä on työntekijöisen roskapankki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mitä ajattelet Venäjästä?

205 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ministeri Lindströmin sydän

Hataratpa sinun tiedot on, sillä on suuri osa työttömistä ei saa Kelan/sossun kautta mitään korvausta leikkatuista päivä... Lue lisää...
Ei ihan pikku juttu.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

25.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image