Pohjois-Suomi

Verotiedot julki - Kaleva.fi:n verokoneessa tuhansia pohjoissuomalaisia

KUVA: Jarmo Kontiainen
Pohjois-Suomi 1.11.2012 8:47
Kaleva

Vuoden 2011 verotiedot ovat nyt julki. Kaleva.fi:n verokoneeseen on koottu koko maan ja Pohjois-Suomen verokuninkaalliset. 

Verokoneeseen on listattu Pohjois-Pohjanmaan 3000 eniten tienannutta henkilöä. Myös Lapin, Kainuun ja koko maan tulokuninkaat ja -kuningattaret löytyvät sivustolta.

Verokoneen tilastoista voi tehdä erilaisia listauksia esimerkiksi syntymävuoden, maksettujen verojen tai tulolajien mukaan.

Kaleva.fi:ssä julkaistaan päivän aikana runsaasti veroaiheisia juttuja.

Katso verokoneesta vuoden 2011 suurituloisimmat Pohjois-Suomesta ja muualta maasta!

Päivitys: Verokoneessa on ollut ruuhkaa ja teknisiä ongelmia aamun aikana. Olemme karsineet osan verokoneen hakutoiminnoista pois ainakin väliaikaisesti.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

aika suuria noi setelit verrattuna saappaisiin, mut ihan hieno trikkikuva kuiteski ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virhe paperi-Kalevassa: Asianajotoimisto Ojala&Urpelainen Oy:n asianajaja Ojalan etunimet ovat Harri Jukka Tapio. Verotiedoissa vasta sijalla 820. Operatiiviset vastuuhenkilöt: toimipaikan ylin johto, asianajaja Harri Ojala. Hallituksen jäsenet kaupparekisterissä: varsinainen jäsen, asianajaja Ojala Harri Jukka Tapio, varajäsen Ala-Uotila Mika Johannes.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä luulet - onkohan bonuksella ja yritykseen tyosuhteessa olevan ihmisen palkalla joku aika oleellinen ero? Voisikohan olla niin, että on yritykseen sekä työsuhteessa ja myös asiakasomistaja, joka saa aivan samat bonukset osuustoiminnasta kuin muutkin asiakasomistajat. Osuuskunta kun voi palkata itselleen ammattitaitoista väkeä toimintaansa pyörittämään. Vai ajattelitko, että koko Pohjois-Suomen kokoista yritystä ihan talkoilla...? Ja paljonkohan mahtaisi olla toimipisteitä sellaisella osuuskunnalla, montako niistä kannattavia ja mitä jäisi jakoon ja talteen tulevia investointeja varten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenkäs se menikään, osuuskauppa on kauppa jonka me kaikki omistamme yhdessä ja voitot jaetaan yhdessä-käsi ylös kuka asiakasomistaja on saanut poonusta 360000??? herää kysymys, mistä on kysymys...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verokoneen tilastoista voi tehdä erilaisia listauksia esimerkiksi syntymävuoden, maksettujen verojen tai tulolajien mukaan. MITEN?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jälleen kerran julkaistaan tietoja, joiden pitäisi olla kaiken järjen mukaan luottamuksellisia. En haluaisi että minun tulojani näkyisi missään julkisesti millään tavalla. Sitten vielä kehdataan kirjoitella, että miten sillä nyt näin ovat asiat. Onneksi sentään varallisuustiedot eivät näy missään. Eikös EU:n pitänyt puuttua tähän suomalaiseen tapaan julkaista verotietoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanopa muuta. Hyvä, että sentään potilastiedot on... nojaa, eiväthän nekään ole turvassa uteliailta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image