Pohjois-Suomi

Teuvo Hakkarainen: Onko Lähi-idästä tulleista marjametsään?

Teuvo Hakkarainen oli katsomassa mielenosoitusta Torniossa. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Pohjois-Suomi 3.10.2015 13:51
Mirja Niemitalo

Tornion lauantaista mielenosoitusta seurasi tuttu maahanmuuttokriitikko: kansanedustaja Teuvo Hakkarainen. Hän korosti olevansa katsomassa Rajat kiinni -liikkeen mielenilmausta, ei osoittamassa mieltään.

– Ihmiset alkavat olla hädissään, Hakkarainen sanoi

Hakkaraisen mukaan nyt tulleet turvapaikanhakijat ovat lähinnä elintasosurffareita, sillä eniten Syyrian kriisistä kärsivät sinne jääneet naiset ja lapset.

Hakkarainen kertoo, että hän olisi tarvittaessa valmis ottamaan mökkiinsä raiskatun ja ympärileikatun naisen ja lapsen. Sen sijaan hän ei ymmärrä, että turvapaikkaa hakevat henkilöt, joilla on iPadeja ja kultaketjut kaulassa.

Hän muistuttaa, että myös kotimaan asunnottomia pitäisi auttaa.

Perussuomalaiset eivät voi Hakkaraisen mukaan harjoittaa haluamaansa politiikkaa, koska kansainväliset sopimukset ja perustuslaki estävät sen.

Hakkarainen epäilee, että nyt tulleet turvapaikanhakijat eivät sopeudu Suomeen, vaan vaarana on, että Suomessa on pian 50 000 elätettävää.

Hakkaraiselle kelpaavat thaimaalaiset tulijat, jotka ahkeroivat marjametsässä. Hän kysyy, onko Lähi-idästä tulevista turvapaikanhakijoista marjametsään.

Hakkarainen ei ota kantaa siihen, nauttiiko sisäministeri Petteri Orpo (kok.) hänen luottamustaan.

Rajat liikkeen -mielenosoituksessa oli banderolli, jossa luki: "Orpo ja kumppanit, on ura kansaa tärkeämpi?"

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (81)

Kyllä heistä on marjametsään ja sahalle töihin! Hädässä oleva ottaa kaiken vastaan ja maan Hallitus innostunut kovasti siitä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Teukka on oikeassa. Kerrankin mies, joka uskaltaa katsoa asioita monesta näkökulmasta. Hyvä Teukka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viranomaiset ei pysty eikä kykene yhdenkään taustoja eikä rahavaroja tutkimaan kunnolla.Suomalaisen saadakseen mitään tukia on tehtävä selvitys jokaikisestä roposesta niin tilikuiteilla kuin muustakin omaisuudesta jos sitä on ,näiltä ei tutkita mitään tilejä eikä mistä tulot on saatu ja jos rahaa on ne pitäis näiden käyttää niinkuin meidän suomalaisten ennen tukien saamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se vaan niin on, että aina kun Teuvo on äänessä, niin ihan oikeata asiaa sieltä tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enemmistön äänellä puhuu, mutta Suomessahan on niin muotia olla kaikkien kaveri vailla vastuuta ja moraalia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käykää hyvät ihmiset Maahanmuuttoviraston nettisivuilla (Turvapaikka Suomesta) tutustumassa asioihin. Sieltä voitte lukea mm. kuinka turvapaikanhakija voi hakea TARVITTAESSA elämiskustannuksiin tarvittavaa taloudellista tukea (siis jos itsellä ei ole rahaa).
"Vastaanottokeskukset järjestävät erilaista opinto- ja työtoimintaa. Työ- ja opintotoimintaan osallistuminen on myös pakollista ja siitä kieltäytyminen voi johtaa taloudellisen tuen vähentämiseen." En ymmärrä ihmisiä, jotka tahallaan levittävät vääriä tietoja ja lietsovat ihmisten hysteriaa entisestään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika paljon sinulla Hakkarainen logiikka (=ajattelun johdonmukaisuus suomeksi) pettää. Sanot, että voisit ottaa mökkiisi ympärileikatun naisen ja lapsen. Toisaalla sanot, että myös kotimaan asunnottomia pitäisi auttaa. No miksi tarjoat mökkiäsi ulkomaalaiselle, jos voisit tarjota sitä kotimaan asunnottomalle? Puolueesi on hallituksessa: onko hallitusohjelmaan otettu kotimaan asunnottomien auttaminen?
Kommenteissasi harjoitat myös valikoivaa asenteellisuutta: Miksi kysyt onko näistä maahanmuuttajista marjametsään? Miksi et huolehdi, että yrittäjät järjestävät marjaretkiä myös kotimaan työttömille? Kysy sitten kenestä siihen on?

Kannattaisikohan perussuomalaistenkin patistaa kannattajiaan sen verran takaisin "koulunpenkille", että otetaan uusiksi parit historian kurssit ja samalla opetellaan lukemaan uutisia useista eri lähteistä, jotta tieto olisi mahdollisimman oikeaa eikä pelkkää somepropagandaa? Monella persujen kannattajalla saattaa olla koulunpenkin kulutus ollut pakkopullaa ja läksyjen luku jäänyt hieman vähemmälle, kun näyttä monikin asia olevan vailla tietopohjaa pelkkien kuulopuheiden ja asenteiden varassa. Tätä joukkoa on Hakkaraisen kaltaisten helppo johtaa harhaan. Miettikääpä oikeasti, mitä tarkoittaa Suomen ja Ruotsin rajan sulkeminen. Luuletteko, että Ruotsi suostuisi yksisuuntaiseen rajan sulkemiseen? Äly hoi, missä järki!!

Maahantulijoissa on mukana kaikenlaisia ihmisiä, myös rikolliisa, sitä ei kiellä kukaan eikä mikään virallinenkaan taho. Tosiasia on, että kotimaisessa porukassa rikollisia riittää myös (kaikissa kansakerrosksissa, valitettavasti. Läheskään kaikki kansalaiset eivät elä "maassa maan tavalla". Suomen lain mukaan molempia tahoja edustavat rikolliset otetaan kiinni, aina kun saadaan ja rangasitus lain mukaan. Valitettvasti vain maahanmuuttajat pystytään karkoittamaan, jos heillä ei ole oikeutta turvapaikkaan. Kotimaan rikolliset jäävät joukkoomme meuhkaamaan. Eli yhtäå kaikki: toinen ei ole toista parempi: ihmisiä ollaan kaikki.

Esimerkiksi tiedossa on, että JOS turvapaikanon onnistunut saamaan nuori mies tai perheenisä , seuraava vaihe on yrittää saada myös vaimo/lapset ja äiti turvaan perheeyhdistämisohjleman kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Perussuomalaiset eivät voi Hakkaraisen mukaan harjoittaa haluamaansa politiikkaa, koska kansainväliset sopimukset ja perustuslaki estävät sen."

Kumpi on nopeammin muutettavissa, politiikka vai perustuslaki?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa pitäiskö mielipiteet, arvot ja puolueohjelma muuttaa perustuslain mukaisiksi, jotta oltaisiin samaa mieltä kuin kaikki muutkin puolueet! No niin varmaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (81)

Uutisvirta

119
Nämä kuusi asiaa jokaisen kuuluisi tietää taksiuudistuksesta – "Asiakkaalta vaaditaan nyt erilaista vastuuta"
52
Poliisi valvoi tehostetusti huumausaineiden katukauppaa Oulussa ja Kalajoella – alaikäisiä käyttäjiä kiinni
43
Oulun joukkoliikenne ei toimi keskustan ulkopuolella Lukijalta
40
Kysyimme, mihin aikaan nurmikkoa on soveliasta leikata? – "Asiasta ei ole olemassa mitään varsinaista lakia"
35
Sote-uudistus uhkaa jälleen lykkääntyä: "Vapaa kenttä markkinavoimille myllertää yksi vuosi enemmän"
28
SAK:n hallitus koolle harkitsemaan vastatoimia hallituksen aikeille – tähtäimessä erityisesti perusteettomat määräaikaisuudet
28
Motocrosspyörän kuljettaja kaahasi moottoripyöräpoliisilta karkuun Kalajoella – poliisi kaipaa vihjeitä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mitä ajattelet Venäjästä?

247 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ministeri Lindströmin sydän

Ihan turhaa solvata Lindströmiä, joka itsekin tietää olevansa pelkkä yhden kauden pelinappula vailla minkäänlaista tulev... Lue lisää...
Puoluetoimiston työm...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

25.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image