Pohjois-Suomi

Mainos

Poliisi varoittaa apua pyytävistä au­toi­li­jois­ta: "Tun­get­te­le­vaa kaupustelua"

KUVA: Heikki Uusitalo
Pohjois-Suomi 18.6.2015 20:27
Anna Leinonen

Poliisi varoittaa erityisesti Kalajoen suunnalla autoilevia ihmisiä ulkomaalaisilla autoilla liikkuvista ihmisistä, jotka heiluttelevat kättä tienpientareella ja yrittävät saada autoilijan pysähtymään.

Avunpyytäjän auto saattaa olla konepelti pystyssä levähdysalueella, tai ohikulkijalle yritetään viestittää, että bensa on lopussa. Kun autoilijat pysähtyvät avuntarvitsijat alkavat kaupustella rihkamaa.

– Se on semmoista tungettelevaa kaupustelua ja väkisin myymisen oloista, Vanhempi konstaapeli Timo Hedetniemi Oulun poliisista kertoo

Hedetniemen mukaan Kalajoen seudulla on liikkunut useita autokuntia eri teiden varsilla. Poliisi kehottaa ihmisiä olemaan pysähtymättä, jos tien vierellä näkyy vastaavia tapauksia.

– On suuri vaara, että tämmöisestä tapauksesta on kyse, Hedetniemi sanoo.

Poliisin mukaan kyseessä ei ole ainutkertainen ilmiö vaan samanlaisia ryhmiä on liikkunut Suomen teillä aiempinakin kesinä.

Muuten juhannuksen menoliikenne on sujunut Pohjois-Suomen teillä rauhallisesti.

MAINOS
Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
Mainos

Lue lisää aiheesta

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi illasta alkaen Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Satakunnan, Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa, Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kolari, Kittilä, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Savukoski lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Teloituskolikko

166 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Gallup: pääministeri.

Rovaniemen puoluekokouksessa ensimmäiseksi epätotuuden esittäminen. Talvivaara käpelöinti. Toimittajien sanavapauden raj... Lue lisää...
kukahan tämä henkilö...

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image