Pohjois-Suomi

Oulun poliisi valvoi raskasta liikennettä: Alle puolesta löytyi puutteita kunnosta tai kuormasta, autot pääosin kunnossa

Pohjois-Suomi 2.3.2018 15:53
Kaleva

Oulun poliisilaitoksen alueella raskaat ajoneuvot ovat pääsääntöisesti kunnossa, tiedottaa Oulun poliisi. 

Poliisi valvoi tällä viikolla raskasta liikennettä yhdessä katsastajien kanssa. Alle puolessa tarkastetuista ajoneuvoista löytyi puutteita kaluston kunnosta tai kuormasta.

Muutamasta epäkuntoisesta ajoneuvosta jouduttiin poliisin mukaan poistamaan rekisterikilvet, ettei niillä enää ajettaisi.

Valvonnassa testattiin muun muassa ajoneuvoyhdistelmien jarrut. Lisäksi valvonnassa kiinnitettiin huomiota myös kuljettajien puhelimien käyttöön tai näkökentässä oleviin esteisiin. 

MAINOS

Kommentoi

Ottakaahan uniapnea testi kuskilta siinä samalla niin lähtee kortteja. Ja tulee työpaikkoja lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ok ett katotaan mutt turhan nipottaminen pois .henkilöautot kans syyniin,ambulanssit,poliisit ite,taksit. eikös heillä ole ajo ja työaikalakeja

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osaan minä ajjaa kovvoo, roikkuen puskurissa, olenhan OAK. Muut vapisoo, kun määrä panen hönkä hana, lukekaa sitten piipaa.fi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tämä positiivinen uutinen? Alle puolesta löytyi puutteita eli jos tarkastettiin 100 raskaan liikenteen autoa, niin 49:ssä saattoi olla puutteita. Kärjistetysti sanottuna. Negatiiviseksi uutinen muuttuu heti, jos se kuuluu "lähes puolesta löytyi puutteita". Raskaan liikenteen autoissa ei saisi olla minkään vertaa mitään puutteita. Eikä tietenkään missään moottorivetoisessa ajoneuvossa yleisessä liikenteessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sanota mitä puutteita. Itselläni on rekisterikilvenvalo ollut simahtanut jo puoli talvea (henkilöauto), eikä se ajoon ole mitenkään vaikuttanut. Puute sekin. On vaan ollut niin kylmä, ettei tarkene korjata kun ei ole autotallia :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa työtä pollareilta. Kiitos ja maailma on taas hieman turvallisempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montako tuntia valvontaa tien päällä suoritettiin? Mihin aikaan vuorokaudesta valvontatunnit sijoittuivat? Montako ajoneuvoa tarkastettiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän tätä tarkastusta tehtiin ? Kannattaisi siirtyä Iistä eteenpäin pohjoista kohti. Siellä jos missä näkee todellista rekkaröhnötystä. Ajetaan puskurissa kiinni, pitkät päällä ja lisäksi joillakin vielä "joulukuusivalot" sekä huudatetaan torvea kuin heikkopäiset. Ei myöskään tunneta nopeusrajoituksia, ja ohi mennään väkisin . Helppo se on pelotella, mutta turha tihnuttaa kun jatkuvasti rekkaralli pahenee sekä onnettomuudet lisääntyy

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä siis aja sillä kinnerilläsi alinopeutta aiheuttaen vaaraa muulle liikenteelle. Jos et uskalla/osaa ajaa kuin 10 - 20 km/h alle suurimman sallitun nopeuden, niin mene bussilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melko suurpiirteistä kun "Alle puolessa tarkastetuista ajoneuvoista löytyi puutteita kaluston kunnosta tai kuormasta."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

289 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image