Pohjois-Suomi

Ohittaja lähti luisuun ja törmäsi vas­taan­tul­lee­seen pakettiautoon Ylivieskassa, Sievissä traktori tömähti rekan keulaan

KUVA: Silja Viitala
Pohjois-Suomi 7.2.2018 22:18
Kaleva

Risteysalueella ohitukseen lähteminen johti henkilöauton ja pakettiauton keulakolariin Ylivieskassa keskiviikkona iltapäivällä kolmen aikaan.

Poliisin mukaan paikkakuntalainen mies oli lähtenyt ohittamaan henkilöautollaan risteysalueella oikealta puolelta toista autoa, joka oli kääntymässä vasemmalle.

Ohittajan auto lähti sivuluisuun ja rysähti vastakkaisesta suunnasta ajaneen pakettiauton keulaan. Törmäys tapahtui Savontien ja Katajaojankadun risteyksen kohdalla.

Ohittamaan lähteneen henkilöauton kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin Oulaskankaan aluesairaalaan hoitoon. Miehen vammat eivät olleet vakavia.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomiksi. Ohittamaan lähtenyttä epäillään liikenneturvan vaarantamisesta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen, poliisi kertoo.

Kärsämäellä kaahannut huumekuski kiinni

Sievissä puolestaan puolen päivän jälkeen traktori luisui jarrutustilanteessa poikittain vastaan tulleen puoliperävaunurekan keulaan Isokoskentiellä.

Alhaisten nopeuksien ansiosta törmäyksestä selvittiin vain ajoneuvojen vaurioitumisella. Traktoria ajanutta miestä epäillään liikennerikkomuksesta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen.

Sen sijaan Kärsämäellä pysäytettiin huumekuski Tuominiementiellä kello 12.50 jälkeen.
Poliisipartio lopetti ajon kahdeksankympin alueella 127 kilometrin tuntivauhtia päästelleeltä mieheltä.

Haapajärviselle miehelle suoritettu seulontakoe osoitti tämän nauttineen huumausainetta. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

215 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image