Pohjois-Suomi

Lapin poliisi puhallutti kelk­kai­li­joi­ta käsivarren alueella – ei yhtään rattijuoppoa

Pohjois-Suomi 16.4.2018 21:02
Kaleva

Lapin poliisi valvoi liikennettä perjantaista maanantaihin käsivarren alueella. Poliisi ja rajavartiosto valvoivat lauantain ja sunnuntain aikana maastoliikennettä Kilpisjärvellä.

Maastoliikenteenvalvonnassa kirjattiin viisi sakkoa. Kilpisjärven erämaa-alueella poliisi kohtasi neljä kelkkailijaa, joilla ei ollut ilman maastoliikennelupaa. Lisäksi yksi isä kelkkaili siten, että hän ajoi itse edessä kelkalla ilman suojakypärää ja hänen perässään ajoi nelivuotias lapsi rekisteröimättömällä lasten kelkalla.

Näiden lisäksi kirjattiin kuusi kirjallista huomautusta pienemmistä rikkomuksista.

Poliisi puhallutti noin sata kelkkailijaa, eikä kukaan puhaltanut yli rangaistavuuden rajan.

Tieliikenteessä poliisi kirjasi kirjattiin 48 sakkoa tai rikesakkoa. Suurin osa sakoista annettiin ylinopeuksista. Poliisi määräsi viisi kuljettajaa ajokieltoon suurten ylinopeuksien vuoksi.

Autoilijoita puhallutettiin 270. Yhtä maanantaina Hetan kirkolla liikkeellä ollutta paikallista henkilöä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisin mukaan maastoliikenteessä kaikki ja tieliikenteessä suurin osa rangaistuksen saaneista oli ulkomaalaisia. Poliisin mukaan tämä on tavallista käsivarren alueen liikenteessä.

MAINOS

Kommentoi

Turhaa työtä taas teetetty vaikka tutkimattomia rikosilmoituksia makaa tuhansittain jokaisella poliisilaitoksella. Tutkimatta jätetyillä rikoksilla tuetaan määrätyn suunnan rikollisuutta täysin avoimesti. Kaikenlaiseen ihmisten kiusaamiseen ja kunniallisten kansalaisten kuulusteluihin ja muuhun vainoon ei resursseja puutu. PolPo ja Demla ovat vielä voimantuntonsa hurmassa, mutta ei se enää kauaa kestä. Kansa on heräämässä kuten kävi sata vuotta sittenkin ja kuten tällaisille rikollisille aina on historian kulussa käynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kehitysideoita työttömien aktivointiin

Jäin työttömäksi noin vuosi sitten. Olin muutaman kuukauden täysin työtön ja sitten sain/otin vastaan pätkätöitä ja myöh... Lue lisää...
Ihmetyttää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image