Pohjois-Suomi

Kaksi loukkaantui rekan ja henkilöauton nok­ka­ko­la­ris­sa Simon Poh­jois­puo­len­tiel­lä

Pohjois-Suomi 12.10.2017 13:47 | Päivitetty 12.10.2017 15:21
Kaleva

Kaksi ihmistä loukkaantui rekan ja henkilöauton ajaessa nokkakolarin torstai-iltapäivänä Simon Pohjoispuolentiellä.

Henkilöauton kuljettaja vietiin hoitoon helikopterilla OYSiin ja rekan kuljettaja ambulanssilla Länsi-Pohjan keskussairaalaan. 

Autoissa ei matkustanut muita ihmisiä. Onnettomuudessa oli mukana myös koira, joka ilmisesti selvisi vähin vammoin.

Pohjoispuolentie eli tie 9241 on suljettu liikenteeltä Malininperällä sattuneen liikenneonnettomuuden ja rekan nostotöiden vuoksi. Poliisi ohjaa liikennettä Itäpuolentielle.

Onnettomuuspaikka on Simon aseman ja Malininperän alikulkukäytävän välisellä tieosuudella.

MAINOS

Kommentoi

Oliko tiestö kunnossa kolaripaikan kohdalla? vai oliko sateet tehneet tepposia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ollut kuin ajan kysymys, milloin kyseisellä tiellä kolisee. Tie on mutkainen ja kapea. Alaniemelle päin mentäessä tie vain huononee ja turvallisuudesta ei ole mitään takeita, tuurilla ovat henkilöautot ja raskasliikenne päässeet enimmäkseen. Olisiko jo aika alkaa panostaan kymmenien vuosien jälkeen tämänkin tien turvallisuuteen ennen kuin tulee se kuuluisa iso hässäkkä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet vuodet on puhuttu Simon Pohjoispuolentien turvallisuudesta, eikä kukaan ota kuuleviin korviinsa. Tuosta kohtaa ylöspäin jokivartta tie vain huononee kun soratie alkaa. Olisiko aika budjetoida sen verran rahaa tienhoitoon ja kunnostukseen, ettei tarvitsisi kenenkään menettää henkeään. Onhan se nähty jo, ettei se ole rahasta vaan halusta kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan maakunnassa pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ihan kiva hissipuhe Juha S, mutta mietitäänpä vielä kertaalleen kenen kannattaa JS:ää äänestää. Ehdottomasti uskonvelji... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image