Pohjois-Suomi

He­rät­tä­jä­juh­lat keräsivät Sotkamoon yli 25 000 kävijää

Herättäjäjuhlat keräsivät viikonloppuna yli 25 tuhatta kävijää. Kuva lauantailta. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Pohjois-Suomi 5.7.2015 19:50
Kaleva

Sotkamon herättäjäjuhlien kokonaiskävijämäärä nousi lauantain sateisesta säästä huolimatta yli 25 tuhanteen. Järjestäjät ovat tiedotteen mukaan tulokseen tyytyväisiä.

– Olosuhteille emme voineet mitään, teimme parhaamme, toteaa pääsihteeri Tuomo Ruuttunen.

Sotkamossa järjestettyihin oheisohjelmiin osallistui vajaat 4 000 henkilöä. Juhlatoimikunnan mukaan yhteistyö toimi ja järjestelyt onnistuivat olosuhteisiin nähden hyvin.

Ensi vuonna herättäjäjuhlat järjestetään Vantaalla.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

On hassua pitää tätä jonkilaisena kilpailuna eri herätysliikkeiden välillä. Osanottajamäärien vertaaminen on vaikeaa (ja tarpeetontakin), koska laskentaperusteet ovat erilaisia. Suviseurat on varmasti se suurin hengellinen tapahtuma, mutta ei se mitenkään vähennä muiden hengellisten kesäjuhlien arvoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tiedä miten tuolla lasketaan. Joissan tilausuuksissa messut ym. Lasketaan toteutunut kävijämäärä.. mutta esim. Suvareissa oli lauantaina vajaa 80000 yhtäaikaan! Ja kävijä määrä luultavasti koko ajalta paljon suurempi. Eli laskenta tapa saattaa saada hieman vääristyneen kuvan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenkähän ne herättäjäjuhlien osallistujat lasketaan ? Nimittäin muutamia vuosia sitten juhlat olivat Espoossa tyttäremme työmatkalla olevalla kentällä ja hän ihmetteli, missä ne ihmiset ovat, kun ei juuri ketään näkynyt alueella. Ja silloin ilmoitettiin osallistujia olleen 30000 . Keräävätkö ne kaikenlaiset oheistoiminnot väkeä enemmän kuin varsinaiset seurat juhlakentällä, vai lasketaanko jokaisen päivän olijat lopputuloksessa yhteen ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 seuraaviin kuntiin: Kuusamo, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä Taivalkosken ja Pudasjärven kunnissa, Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Vaikuttaa siltä, että kävit hakemassa lukuja tilastokeskuksen tms. sivuilta ja tuuppasit ne kommenttikenttään ymmärtämät... Lue lisää...
oho

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image