Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos

Haapajärven perussuomalaisten sihteeri kirjoitti uhkaavia viestejä Facebookissa

Haapajärven perussuomalaisten sihteeri Juha Parkkila on kirjoittanut uhkaavan oloisia viestejä Facebookissa. Haapajärven perussuomalaisten sihteeri Juha Parkkila on kirjoittanut uhkaavan oloisia viestejä Facebookissa.
/ Lehtikuva
Pohjois-Suomi  28.3.2012 | Kaleva Muuta tekstin kokoa -+

Haapajärven perussuomalaisten sihteeri Juha Parkkila on kirjoittanut uhkaavan oloisia viestejä Facebookissa. Parkkila kirjoitti viestinsä ”Onko keskuudessamme Breivikin kaltainen?” -ryhmän seinälle maanantaina.

Yhdessä viestissä luki, että ”9mm On ainut ratkaisu!!” ja toisessa ”Mulla on enempi aseita kun tuolla Ranskan homolla ja idioottihan se oli!!”

Viestit on myöhemmin poistettu, mutta jäljelle on jäänyt viesti, jossa lukee ”Noniin antakaa osotteiteita niin täältä lähtee Parkkila liikkeelle muutaman kaverin kans!!”

Parkkilan mukaan hänen kirjoittamansa kommentit ovat vain heittoja.

”Mihin muuhun sitä paineet purkaa? Parempihan se on nettiin kirjoittaa kuin tehdä niitä oikeasti”, Parkkila sanoo.

Parkkilan mukaan hänen kommenttinsa ovat tarkoitettu sellaisille, jotka ymmärtävät niiden olevan huumoria.

Parkkila on ollut Haapajärven perussuomalaisten sihteerinä vuoden. Puoluejohto ei ole antanut hänelle palautetta kirjoittelustaan.

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

20/54 kommenttia

keheveli
5.7.2012 00:10

Tämä koijari oli ns. face kaverini, oli muutama muukin persu. Eipä ole enää ollut aikoihin. Kyllästyin tyystin kun ei mitään asiaa tullut yhtään keneltäkään vaan pelkkää suun pieksentää. Kuten tälläkin pojalla.


Huumorintajuton
4.7.2012 12:04

Ei nämä persujen vitsit oikein jaksa enää naurattaa - ei ainakaan läheskään siinä määrin kuin itse puolue.


Kohtuus
4.7.2012 11:51

Valitettavasti tämä on aika yleistä. Soini ei näitä saa kuriin ja todellinen vaara on, että joku näistä pikkubrevikeistä aktivoituu. Brevik toimi yksin, mutta hän ei todellakaan ole ajatuksineen yksin. Persut, häätäkää nämä suomen sisulaiste pois, pyydän.


nimimerkki
4.7.2012 11:23

Huumorin piikkiin laitettu laiton uhkaus on siltikin se, laiton uhkaus, josta voi joutua edesvastuuseen. Sitähän nämä persujen "huumoriveikot" eivät millään tunnu käsittävän.


ihmettelijä
4.7.2012 15:04

Kerroppa mikä on sitten laillinen uhkaus, onko sellaista?


Oraakkeli
4.7.2012 17:27

Laillinen uhkaus on esim. jos sanot lapsellesi "Et saa jälkiruokaa jos et syö oikeaa ruokaasi". Myös ylinopeuden ajaminen on kielletty sakon uhalla.


Taas Yks sekopää!
31.3.2012 17:33

ÄÄnestin perussuomalaisia viime vaaleissa,harkitsin sen jatkuvan myös kunnallisvaaleissa.On tullut totuuksia esiin puolueesta,ja etupäässä kielteisiä.Kuinka puolueessa voi toimia tuonkaltainen henkilö?eikä nyt voi vedota sananvapauteen.Näin Haapajärvisenä voin vaan todeta että ääni jonka olin ajatellut teidän ehdokkaalle antaa menee "ihmistenpuolueelle".Sen sinä Juha Parkkila sait aikaiseksi.


Nipottaja
30.3.2012 15:06

"Parempihan se on nettiin kirjoittaa kuin tehdä niitä oikeasti”, Parkkila sanoo. Tässä Juha Parkkila on sekä oikeassa että väärässä. Oikeassa hän on siinä mielessä, että verbaalinen oksennus ei tapa ketään. Väärässä siinä mielessä, että levottomat kirjoitukset Facebookiin ovat aivan riittävän julkisia, ja voivat vahingoittaa hänen itsensä ja myös hänen edustamansa puolueen mainetta.


Ari
29.3.2012 17:41

Miettikää ,hehän haluavatkin vain olla esillä. Sillä ei ole merkitystä mitä puhutaan, van että puhutaan. Näin persut ovat julkisuudessa koko ajan. Mielestäni nämä mainos temput, pitäisi muiden jättää toiseen arvoon, eikä kommentoida. Surkuttelu tällaisten ihmisten ajatusmailmasta, kun siellä ei ole ajatusta, on aivan turhaa. Hiljaisuus on paras lääke tähän tilanteeseen.


tarkkailija
29.3.2012 16:59

Jos miehellä on pään sisällä noin kovat paineet, asiaan tarttee pikaisesti puuttua. Ensimmäiseksi tulee katsoa ettei hänellä ole aseita. Sitten psykologin tutkimus. Sen jälkeen voi miettiä saako hän oikeasti tommosta p*aa kirjoittaa ilman rangaistusseuraamuksia. Asiaan pitää puuttua siksikin että kaikille uhkailijoille tulee tehdä selväksi että semmoinen peli ei vetele.


Ads by google, kommentit jatkuvat alla
Taas se nähtiin
29.3.2012 14:56

Saman puolueen oululaiskansanedustaja puukkasi vastikään, että romanikerjäläiset pitäisi muiluttaa maasta. Perussuomalaisiin on pesiytynyt mätäpaiseita.


original 4
29.3.2012 13:07

Kyllä ne jotka oikeasti aikoo jotain tehdä jättää suunnitelmat kirjoittamatta veispuukkiin. Toki aina löytyy myös joku sellainen joka valitettavasti myös toteuttaa uhkauksensa. Kyllä tämän poliitikon juttuja voi pitää täysin huonona vitsinä ja kuka oikeasti uskoo enään poliitikkojen puheita...


mamma
29.3.2012 10:50

Facebook on tosiaankin lastentarha. Mitä sitä muutenkaan kansalaisia uhkaamaan, eduskuntahan se täällä määrää...


Piste.
4.7.2012 21:35

Juuri näin! Facebook ON lastentarha.


Mikä on uhkailua`?
29.3.2012 10:36

Politikot "uhkailee" taantumalla ja leikkauksilla. Mitä nämä uhkailut tuo tavallisen ihmisen ja varsinkin köyhän perheen arkeen, ahdistusta joka on konkreettista ja jokapäiväistä. Minun pallo ei reakoi jonkun yksittäisen ihmisen kirjoittelu varsinkaan paikoissa, jossa läppä lentää. Ahdistusta tuo jos tuo jokapäiväiset uutiset televisiosta, jossa kerrotaan kuinka paljon taas pitää EU:n syytää rahaa. Ihmiset kertoo, ettei viiti katsoa enää UUTISIA kun jatkuasti politikot kertoo paljonko veronmaaksajain varoja taas suuressa viisaudessa laitetaan menemään. Loput yhteiskunnan varoista menee erinomaisten (SUPER) virkamiesten ja politiikkojen palkkoihin ja muuhun rillutteluun.....Ei ole siis ihme että tavallinen kansa reakoi. JÄRKEÄ PÄÄTÖKSIIN...


Pertti
29.3.2012 09:44

Kyllä tässä vaiheessa pitäisi jo kaikkien aikuisten ihmisten tietää mitä tapahtuu kun omalla nimellään kirjoittelee *julkisesti*.

Varsinkin jos on yhtään mukana politiikassa.


Toivottavasti
29.3.2012 09:43

Hän kantaa vastuun purkauksistaan myös aselupien menettämisen muodossa, kyllä jokin raja pitää olla vaikka vitsailuksi sen itse jälestäpäin yrittääkin leimata. Tietty, sanoohan ne rikollisetkin aina että ne on syyttömiä - en ole kuin yhden kuullut sanovat että oli syyllinen ja ottaa itse vastuun vapaaehtoisesti tekemästään teosta...

Toisaalta, poliisi on nettiuhkausten ja muutenkin riskinhallintamielessä aika haparoiva tai sitten asiasta ei juuri puhuta. Luulisi heidän hivenen mainostavan tehokkuuttaan ja toimeliaisuuttaan jos uhkailijoilta niitä aseita keräisivät.

Juu, vihreitten ja piipanoitten vihakirjoituksiin ja muihin vihan ilmauksiin pitäisi sitten tietty myös ryhtyä puuttumaan. Ja niihin niiden terroritekoihinkin. Mutta on tuota näyttöä noin parinkymmenen vuoden ajalta ainakin että esim. Tampereella yhden liikkeen ikkunat on sallittua rikkoa kerta toisensa jälkeen. Löysää on meininki ja lainvalvonta tehotonta.


Trolli
29.3.2012 09:27

Jotkut ihmiset unohtavat, että kavereiden kanssa heitetyt vitsit ovat eri asia kuin nettiin kaikkien nähtäville kirjoittaminen. Kun lentokenttien pommivitseistäkin vangitaan, niin tietysti nämä mukahauskat uhkailutkin aiheuttavat kohun. Eihän sitä muisteta, että kukaan oikeasti uhkaava ei ole niin typerä, että ilmoittelisi aikeitaan suureen ääneen. Nyt on muotia loukkaantua kaikesta ja reagoida kaikkeen - tätä tekevät niin perussuomalaiset kuin sosiaalidemokraatitkin. Asia ei ole mitenkään riippuvainen puoluetaustasta. Pitää vain tajuta jättää mukahassuttelut kavereiden kanssa vietetylle ajalle.


Partanen
29.3.2012 08:54

Kannattaa muistaa, että tiedotusvälineet valikoivat uutisiaan "ainakin jossainmäärin", vaikka välillä tekisi mieli sanoa että melkein 100% ajasta. Jos seuraa useampia lähteitä niin tämän huomaa. Toisinsanoen Perussuomalaisten nousun myötä on kentälle ilmaantunut uusi tekijä ja se kiinnostaa kansaa. Asian kääntöpuolena on sitten värikkäämmät kommentoijat jotka nostetaan esille, EIKÄ fiksumpia kirjoittelijoita. Muillakin puolueilla on huutelua ollut enemmän alkuaikoina ennen kuin jäsenistö saadaan kuriin ja toisaalta nykyään tartutaan pienempiin asioihin kiinni. Oulussa esimerkiksi vihreiden nuorten edustaja aiemmin kirjoitteli blogiinsa että merikosken voimala pitäisi räjäyttää, mutta tämäkin kirjoitus poistettiin. Erona vain se, ettei tätä uutisoitu missään.


PARTANEN
29.3.2012 14:37

Niin, Lisään tähän vielä, etten toki kyseistä kirjoittelua hyväksy. Vaan pitäisi hieman miettiä mitä kirjoittaa nettipalstoille, oli nimimerkin takana tai ei.


Mainos
Mainos
Galleriat »|Pohjois-Suomi

Galleriat

Mainos
Uusimmat » | Pohjois-Suomi Down Up
Mainos
Mainos
stats-image
Takaisin ylös