Pohjois-Suomi

Mainos

Fennovoima ja Rosatom rahoittamaan Pyhäjoen jäähallin pe­rus­kor­jaus­ta

Fennovoima rahoittaa Pyhäjoen jäähallin peruskorjausta. KUVA: Juulia Korkiakangas
Pohjois-Suomi 22.9.2017 6:04
Timo Myllykoski

Fennovoima ja venäläinen laitostoimittaja Rosatom ovat kumpikin lahjoittaneet 25 000 euroa Pyhäjoen jäähallin peruskorjaukseen.

Alueviestintäpäällikkö Heli Haikola sanoo Fennovoiman päätyneen tukemaan jäähallin kunnostusta, koska jäähallin käyttöaste on korkea ja sen kunnostaminen on ollut selkeästi tarpeen.

– Meidän tukirahamme kohdistettiin jäähallin valaistuksen uusimiseen, mikä parantaa myös hallin energiatehokkuutta. Paikallisten asukkaiden lisäksi harrastusmahdollisuuksien kehittyminen on vetovoimatekijä myös meidän omille työntekijöillemme, jotka alueelle muuttavat.

Lue lisää 22.09.2017 Kalevasta.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (24)

Suomessa on vantaan energian mukaan tulevina vuosina runsaasti energian ylitarjontaa! Samaan aikaan Fennovoima mainostaa että suomi tarvitsee kipeästi juuri ydinvoimaa joka ei välttämättä ole vaarallista, mutta jos on, niin seuraamukset on valtavat! Mitä ihmeen järkeä tässä rahamiesten hankkeessa on??!!

https://www.vantaanenergia.fi/uusiutuvan-energian-kasvu-tuo-pohjoismaihin-runsaasti-ylitarjontaa/?utm_source=alma&utm_medium=natiivi&utm_campaign=yritys2017

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

todellinen tyhmyys koko fennovoima koko nimi häiritsee kaikkien viisaitten elämää pois heti tuo meren myrkyttäjä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon tulee hyvää alueelle ja koko Pohjois Suomelle ja Suomelle. Tämä korvaa tuontienergiaa jo erittäin paljon. Toivottavasti myös Ranskalainen valmistaja saisi ensin voimalaitoksensa Etelä Suomessa nopeasti valmiiksi, alkaa olla 10 vuotta myöhässä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä juttu, lahjoitus tulee varmasti tarpeeseen. Voimalaa ei pidä sekoittaa urheiluun. Voimalaitos on saanut luvat ja venäläiset osaavat rakentaa turvallisen ydinvoimalan. Asiat ovat siltä osin kunnossa. Toivottavasti Hanhikivi 1. alkaa tuottamaan sähköä mahdollisimman pian, koska Suomea kalvaa koko ajan sähköpula, joka saattaa pakkastalvella lamauttaa elintärkeitä toimintoja sairaaloissa, ja eri tuotantolaitosten tuiki tärkeitä prosesseja, vaikkapa Tornion terästehtaan sulattamon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä tuki muulle urheilulle ? Suunnistamassa joutuu käymään metsässä, kuviokelluntaan uudet uikkarit ja pyykkipojat nenniin jne... Näkeehän sen tyhmäkin mitä tällä tempulla haetaan. Myös Oulu on energiayhtiönsä kautta sijoittanut rahaa Fennovoimaan, saapa nähdä saako sillä sijoituksella muuta kuin uudet maaliverkot, no menneepähän nekin rahat samalle lajille kuin Oulussakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vuonna 2024 KHL-liigassa pelaa toinen joukkue Suomesta Jokerien lisäksi. Areena valmistuu Hanhikiveen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olisin Fennovoiman johtaja rakennuttaisin moderdin jääkiekko hallin Pyhäjoelle enkä mitään hätäapurahaa virkamiesten voiteluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

voisivat maksaa myös oulun sairaalaan säteilysairauksien tutkimusyksikön, tulee vielä tarvettaa siihenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noilla tempuilla on ostettu päättäjien suostumus voimalalle,tuo on sitä hybridiä omimmillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietysti, harvassa on järkiperäiset selittelyt sille, kuinka voimalaa, mitä ei saa rakentaa, rakennetaan. Nyt ei ole edes kyseessä muutama päättäjä, koska asia saa olla yleisestä tietoudesta huolimatta. Koko prosessi kertoo suomen poliittisen järjestelmän mädännäisyydestä juuriaan myöten.
Jotenkin voi vetää johtopäätöksen, että oikea syy sille ettemme kuulu kaikkiin länsimaisiin instituutioihin on siinä että me emme niihin edes pääsisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin ei saa rakentaa? Voimalalla on eduskunnan periaatepäätös, eli sen todellakin saa rakentaa. Rakennusluvassa määritetään sitten tarkemmin , miten se pitää tehdä. Eduskunnan päätös tarkoittaa, että päätöksellä on kansan enemmistö takana. Se asia ei muuksi muutu, vaikka tällä kuinka vaahdottaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäli tämä Fennovoiman laitos tehtäisiin Etelä Suomeen kukaan ei valittaisi investoinnista pienintäkään sanaa, vaan kehuttaisiin joka tuutissa asian tärkeyttä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin tietyissä maissa on totuttu vaikuttamaan mielipiteisiin. Sääli että malli on otettu Suomessakin keskustan johdolla käyttöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saas nähdä saako voimakaksikko edes jäähallin valaistusta uusituksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa että tukevat paikallista toimintaa. Terve tuloa Fennovoiman voimala. Töitä, rahaa ja hyvinvointia alueellemme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Historiasta tuttu mielipidevaikuttamisen keino. Vieraalta valtiolta peräisin olevien lahjoitusten tarkoitus on aiheuttaa kiitollisuudenvelkaa, jonka perään tullaan kysymään ennemmin tai myöhemmin. Tänäkin on osa Venäjän hybridivaikuttamista Suomalaiseen yhteiskuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enempi tuo vaikuttaa valonmäärään ja muihin rakenteisiin. Jos poliitikkoa tympii, niin eihän se ole pakko mennä hokkaroimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (24)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, sekä Koillismaalla ja Itä-Lapissa lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

338 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paavo Väyrysen tavoite

Sipilä ei ottanut paavoa hallitukseen ja saa nyt nuolla asiaa, otti uunituoreen rikkaan naisen ministeroikseen ja sai ... Lue lisää...
taakseen jätetty löy...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image