Pohjois-Suomi

Mainos

Arktisen taiteen huippukokous järjestetään Rovaniemellä kesällä 2019

Pohjois-Suomi 8.3.2018 14:22
Kaleva

Arktisen taiteen huippukokous järjestetään Rovaniemellä 4.–5. kesäkuuta 2019. Kokouksen teemana  on "Arktinen kestävän taide- ja kulttuuripolitiikan laboratoriona”.
Teeman taustalla ovat arktisella alueella meneillään olevat nopeat muutokset, jotka luovat haasteita alueen hyvinvoinnille ja kestävälle kehitykselle. 

Huippukokouksessa taide- ja kulttuuripolitiikan edustajat sekä taiteen tekijät pureutuvat teemaan ja tuovat esille ratkaisuja edistäen yhteistyötä kestävään kehitykseen tähtäävässä taide- ja kulttuuripolitiikassa.

Kokoukseen osallistuu taide- ja kulttuuripolitiikan toimijoita sekä taiteilijoita kaikista kahdeksasta Arktiseen neuvostoon kuuluvasta maasta eli Islannista, Kanadasta, Norjasta, Ruotsista, Suomesta, Tanskan Grönlannista ja Färsaarilta, Venäjältä sekä Yhdysvaltain  Alaskasta. Myös Japanista, Kiinasta ja Skotlannista odotetaan osallistujia.

Taide- ja kulttuuripolitiikan ja taiteen tekijöiden lisäksi kokoukseen kutsutaan elinkeinojen kehittämisestä vastaavia toimijoita, maakuntien hallinnon edustajia ja aluekehitysviranomaisia. Kokoukseen odotetaan noin 350 osallistujaa.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Venäjä sijoittelee ydinaseita arkitiselle alueelle yhä enemmän ja uusiin tukikohtiin. Onko kestävää kehitystä arktiselle alueelle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image