Pohjois-Suomi

Ajokiellossa ollut kuljettaja kärähti ratista Kivesjärvellä

Pohjois-Suomi 20.3.2017 14:57
Kaleva

Vaalasta kotoisin oleva mieskuljettaja jäi kiinni rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Ouluntiellä Kivesjärvellä, kertoo poliisi.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,58 milligrammaa/litralla lukemat. Kuljettaja oli tapahtumahetkellä ajokiellossa aikaisempien rattijuopumusten takia.

MAINOS

Kommentoi

Voi kun nämä rattijuopumusuusinnat olisi niin helppo saada loppumaan vaikka tänään. Rattijuopumuksesta auto takavarikkoon 6-12kk. Valtio vuokraisi vuodeksi 10 kipaletta kevytrakenteisia kylmiä halleja, joissa autot säilytettäsiin. Autonomistaja joutuisi auton menetyksen lisäksi maksamaan noin tuhannen euron sakkomaksun, jolla auton säilytys katettaisiin. Jos ei olisi kiinnostusta maksaa sakkoa, niin auto myytäisiin tuhannella eurolla nopeimmalle ostajalle. Rattijuopumusuusinnat loppuisi ihan heti ja halleja ei tarvitsisi vuokrata seuraavana vuonna lainkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sitä rattia tarvi omalla autolla ajaa, eli ei takavarikko lopeta rattijuopumuksia kokonaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkorajat 1Prom, 0,5 ei ole edes väsynyttäö kuljettajaa pahempi, sama vaara kännykään puhumisesta, pienestä ylinopeudesta, Vaarallisempaa on Ajo-olosuhdeitten huomioon jättämisestä, ajetaan lumituisklussa pimeällä lähivaloilla 100, vaikka ei nähdä onko ajokaisat vapaana edes 50m.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy iltapäivällä ja illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

177 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rinteen pullistelu.

Mieluummin seuraan Rinteen pullistelua kuin Sipilän pullistelua. Ja kaiken lisäksi se Sipilähän valehteli taas tällä vii... Lue lisää...
Toimmittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image