Pohjois-Suomi

Mainos

Ajokiellossa ollut kuljettaja kärähti ratista Kivesjärvellä

Pohjois-Suomi 20.3.2017 14:57
Kaleva

Vaalasta kotoisin oleva mieskuljettaja jäi kiinni rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Ouluntiellä Kivesjärvellä, kertoo poliisi.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,58 milligrammaa/litralla lukemat. Kuljettaja oli tapahtumahetkellä ajokiellossa aikaisempien rattijuopumusten takia.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Voi kun nämä rattijuopumusuusinnat olisi niin helppo saada loppumaan vaikka tänään. Rattijuopumuksesta auto takavarikkoon 6-12kk. Valtio vuokraisi vuodeksi 10 kipaletta kevytrakenteisia kylmiä halleja, joissa autot säilytettäsiin. Autonomistaja joutuisi auton menetyksen lisäksi maksamaan noin tuhannen euron sakkomaksun, jolla auton säilytys katettaisiin. Jos ei olisi kiinnostusta maksaa sakkoa, niin auto myytäisiin tuhannella eurolla nopeimmalle ostajalle. Rattijuopumusuusinnat loppuisi ihan heti ja halleja ei tarvitsisi vuokrata seuraavana vuonna lainkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sitä rattia tarvi omalla autolla ajaa, eli ei takavarikko lopeta rattijuopumuksia kokonaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkorajat 1Prom, 0,5 ei ole edes väsynyttäö kuljettajaa pahempi, sama vaara kännykään puhumisesta, pienestä ylinopeudesta, Vaarallisempaa on Ajo-olosuhdeitten huomioon jättämisestä, ajetaan lumituisklussa pimeällä lähivaloilla 100, vaikka ei nähdä onko ajokaisat vapaana edes 50m.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Savukoski lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

306 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

yli 50% eläkeläisistä saa eläkettä alle 1500€/kk. Yli 50% työttömistä yksinhuoltajista saa erilaisten tukien myötä rahaa... Lue lisää...
Älä lässytä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image