Oulu

Yksi mies vangittiin Rajakylän vä­ki­val­lan­teos­ta, epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä - epäiltyinä myös liuta muita

KUVA: Silja Viitala
Oulu 5.3.2018 23:26
Kaleva

Yksi mies on vangittu epäiltynä todennäköisin syin tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä Rajakylässä. Väkivallanteko tapahtui kerrostaloasunnossa viime viikon keskiviikkona.

Mies vangittiin perjantaina, kertoo rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista.

Uhriksi joutunut mies sai pahoinpitelyssä vakavia vammoja. Hän on kuitenkin päässyt pois sairaalahoidosta. Pahoinpitelyn lisäksi miehen omaisuutta varastettiin.

Kaikkiaan väkivallanteossa on epäiltynä noin puolenkymmentä ihmistä. Kiiskinen kertoo, että tutkinnan tässä vaiheessa myös heitä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä. Epäiltyjen joukossa on sekä miehiä että naisia.

Poliisin mukaan rikoksista epäillyillä on aiempaa rikostaustaa. Tapahtumaan liittyen tehtiin viime viikolla useita kotietsintöjä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

280 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image