Oulu

Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Mausteista poppia punk-asenteella, Jätteiden yö ja rock-kirpputori

Vaalalalaislähtöinen Maustetytöt-yhtye esiintyy torstaina ravintola Tubassa. KUVA: Maustetytöt / Stupido Records
Oulu 7.6.2018 16:13
Kaleva

Kaipaatko tekemistä loppuviikolle ja viikonlopuksi? Kokosimme listaan Oulun ja lähialueiden kiinnostavia tapahtumia. Lisää tapahtumia löydät Kalevan tapahtumat-sivulta

Mausteista poppia
Keikka
Maustetytöt ravintola Tubassa torstaina 7.6. kello 20–21.

Maalaissiskosten tinkimättömällä punk-asenteella varustettu koko kansan popbändi Maustetytöt keikkailee torstai-iltana Tubassa. Vaalalaislähtöisen, sittemmin Helsinkiin kotiutuneen yhtyeen soundi asuu jossain Eppu Normaalin, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Keikkakokemusta pumpulta löytyy lähes kymmenen vuoden ajalta. Keikka on pääsymaksuton. Mannenkatu 2, Oulu.

Suomesta käsin
Käsityö
Käsityökortteli Ahtisaaren aukiolla perjantaina 8.6. kello 10–18 ja lauantaina 9.6. kello 10–16.

Neljättä kertaa Oulussa järjestettävä Käsityökortteli-tapahtuma kerää yhteen Suomen Käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenyrityksiä ympäri Suomen. Paikanpäältä löytyy monipuolisesti upeita käsitöitä, joiden joukosta voi löytää esimerkiksi lahjat tai tuliaiset. Tapahtuma on pääsymaksuton. Ahtisaaren aukio, kauppatori, Oulu.

Jännää jätteiden äärellä
Kierrätys
Jätteiden yö Ruskon jätekeskuksessa perjantaina 8.6. kello 18–23.

Oulusta useille muille paikkakunnille laajentunut Jätteiden yö järjestetään kolmatta kertaa. Kaikki Ruskon jätekeskuksen palvelut ovat käytettävissä kello 23 saakka. Tuttuun tapaan tarjolla on ravintola Tuban ammattikokkien kaupan hävikkiin menevistä ruoista valmistamia ruoka-annoksia 500 ensimmäiselle vieraalle. Lisäksi ohjelmaan kuuluu muusikko Esa Elorannan esiintymisiä, hävikkiin menevistä aineksista tehtyjä pirtelöitä, opastuksia ja vinkkejä muun muassa ruokahävikin vähentämiseen. Tapahtuma on maksuton ja koko perheelle sopiva. Ruskonniityntie 10, Oulu.

Kurvailua Kempeleessä
Avajaiset
Kempeleen liikennepuiston avajaiset lauantaina 9.6. kello 11–15.

Kempeleen liikennepuisto avaa porttinsa kesäksi. Juhlahumussa ovat mukana televisiosta tutut Maltti ja Valtti kello 11–12. Lisäksi päivän ohjelmaan kuuluu polkuautojen testausta, Liikenneturvan tietoa lasten matkustamisesta autossa ja pikkurahalla myytäviä herkkuja. Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Sarkkirannantie 20, Kempele.

Rock-löytöjä Hevimestassa
Kirpputori
Rock-kirppis Hevimesta Liveklubilla lauantaina 9.6. kello 13–17.

Hevimesta Liveklubilla järjestetään lauantaina rock-henkinen kirpputoritapahtuma. Paikalta voi löytää esimerkiksi kaappeihin unohtuneita levyjä tai vanhoja bändipaitoja. Liveklubin baari on tapahtuman ajan auki, mutta anniskelualue on rajattu. Dj soittaa musiikkia. Ikärajattoman tapahtuman eteispalvelumaksu on 2 euroa. Uusikatu 23, Oulu.

Mukavaa muksuille
Perheet
Tenavien Tempaus Ruokolahden lavalla Paavolassa sunnuntaina 10.6. kello 12–15.

Jo perinteeksi muodostunut Tenavien Tempaus järjestetään Ruokolahden lavalla. Ohjelmaan kuuluu Mimin ja Kukun esiintyminen kello 12–12.30 sekä kello 14.30–15. Lisäksi luvassa on nikkarointia, kaaos-pelailua, askartelua, kankaan painantaa, makkaranpaistoa, leivontaa, kaverikoiria ja alueella seikkailevia eläinhahmoja. Yhteistyössä eri järjestöjen ja yhdistysten kanssa järjestetty tapahtuma on osallistujille ilmainen. Limingantie 197, Paavola.

 

Katso lisää tapahtumia Kalevan tapahtumat-sivulta.

MAINOS

Kommentoi

Ei ollut noin kovan hehkutuksen arvoista maustetyttöjen musiikki. Youtubesta katsoin useamman keikkataltioinnin, jos takana on 10 vuotta keikkailua ei luulisi enää tänä vuonna keväällä olevan moista. Paremmin likat toki vetää kuin minä itse, jäisi tekemättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image