Oulu

Verorästit uhkasivat kaataa Pekka Arbelius Oy:n

Oulu 30.3.2010 7:57
Kaleva
Verohallinto ehti äskettäin hakea oululaista Kiinteistönvälitysliike Pekka Arbelius Oy:tä konkurssiin maksamattomien verorästien takia. Yrittäjän mukaan maksusuunnitelmasta verottajan ja ulosoton kanssa on nyt kuitenkin sovittu ja konkurssin uhka on vältetty. Lisäaikaa asioiden järjestelyyn herui kuukausi.

"Maksusuunnitelma on jo laadittu ja konkurssihakemus vedetään pois. Viime viikolla ja tänäänkin olen maksellut rästejä sunnitelman mukaisesti. Tuommoiset puolisen vuotta joudutaan vielä taistelemaan, että saadaan talous tasapainoon", vuodesta 1990 alalla Oulussa toiminut Pekka Arbelius kertoi maanantaina.

Arbeliuksen mukaan kymmenien tuhansien eurojen verorästit pääsivät kertymään jo muutama vuosi sitten isojen tappioiden seurauksena. Esimerkiksi viime vuonna yritys pääsi jo täpärästi plussan puolelle.

"Varsinkin viimeisten kolmen kuukauden aikana kauppoja on tehty paljon. Tammikuu oli ihan loistava. Toiminta jatkuu ja töitä riittää", Pekka Arbelius kertoi.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

ei kai tää oo vaan mainosta kyseiselle firmalle et kauppa kävis??? ei varmaan joka firman vero-ongelmista näin kerrota julkisuuteen..ihmeellistä hommaa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sivukaupalla ilmoituksia ja varmaan toimititloissakaan ei säästelty joten eipä tappiot yllätyksiä. Voisi kokeilla elää tulojen mukaan, ei hassumpi idea. Oppirahat maksettava näemmä kantapään kautta noin helpossa asiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun verotoimiston kanssa on vaikea päästä soppariin. On parempi siirtää yritys vaikka uudellemaalle jossa verotoimiston kanssa pääsee sopuun verorästien maksamisesta. Oulun "äijät" ajavat mielellään yrityksiä konkkaan. mutta hyvä näin, kun ovat saaneet sopimuksen:) kerrankin näinpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Asukas jätetään oman onnensa nojaan" "Vastuu luistetaan" -HAH! Kiinteistövälittäjällä ei ole mitään vastuuta myytävän kohteen ongelmista, ettekö tollot sitä tiedä. Turhaakin turhempaa porukkaa ovat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla ainoa instanssi tuo verohallitus joka voi suomessa ajaa ihmisiä ahdinkoon ja yrityksiä nurin tosta noin vaan sen kummemin ajattelematta surauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arbeelius sentään maksaa tai yrittää maksaa veronsa,mutta on niitäkin jotka koittaa kaikella konstilla kiertää veroja.Käytetään apuna kaikenlaisia kilometrikorvauksia ym.joita ei todellisuudessa ole ajettukaan.Asuntovälitysalalla on jos jokinlaista vilunkiporukkaa jossa myös asiakas jätetään oman onnensa nojaan kun kaupat on tehty ja huomaa tulleensa petetyksi.Näin tekee eräskin asuntovälitysliike oulussa.Vastuu luistetaan tavalla tai toisella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mukava lukea tällaisia uutisia! Se on aina hyvä, jos yritys onnistuu tasapainottamaan taloutensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

119
Kaupunginhallitusta vetävä Kyösti Oikarinen haluaa Ouluun samanlaiset kaupunkipyörät kuin Helsingissä – 600 pyörää ja 50 asemaa olisi sopiva määrä
52
IL: Hoitajat järkyttyivät lomarahaleikkausten summista – ”Jäsenkuntamme ihan raivona” 
24
Jos kutsu käy, Ylivieskan uusi kirkkoherra Eija Nivala on kesän kansanedustajana
21
TuuliWatti rakentaa markkinaehtoisen tuulipuiston Iin Kuivaniemeen – voimaloilla korkeutta jopa 175 metriä
20
Eurobarometri julki: EU-kriittisyys laskee Euroopassa – suomalaisten usko EU:n suuntaan silti heikentynyt
17
Palon vaurioittama Äimäraution ravikatsomo remontoidaan, myös uusia tiloja tulossa - töiden tarkoitus alkaa kesällä
14
Lääkereseptejä uusivat verkkofirmat ministeriön syynissä – Lääkäriliitto suhtautuu toimintaa kielteisesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

241 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei ole, Se vain kertoo siitä, että työn tekeminen ei ole sinun juttusi. Makaat mieluummin työtä tekevien maksamien veroj... Lue lisää...
Patu68

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image