Oulu

Valkean Kesäkatu halutaan sulkea nyt mies­ten­ta­pah­tu­man vuoksi – K18-an­nis­ke­lua­lue, naisetkin mukaan

Kauppakeskus Valkeassa järjestettiin naisten ilta maaliskuussa, ja Kesäkadun sulkemisesta syntyi kohu. Nyt lupaa haetaan miestentapahtumalle. KUVA: Moilanen Jukka-Pekka
Oulu 18.5.2017 15:37
Kaleva

Oulun keskustan Isokadun katettu osuus eli Kesäkatu halutaan sulkea lauantaina 10. kesäkuuta miestentapahtuman vuoksi.

Kauppakeskus Valkea hakee Oulun yhdyskuntalautakunnalta lupaa Kesäkadun sulkemiseksi muulta yleisöltä Valkeassa 10. kesäkuuta kello 19 - 23 järjestettävän miestentapahtuman ajaksi.

Viime maaliskuussa nousi kohu, kun Valkea oli järjestämässä naisten illan ja halusi sulkea miehet pois Kesäkadulta tilaisuuden ajaksi. Myöhemmin kauppakeskus joutui perumaan kieltonsa.

Kesäkuussa järjestettävä uusi tapahtuma on maksuton ja avoin tilaisuus kaikille miehille. Myös naisilla on halutessaan pääsy tapahtumaan Kesäkadulle, kertoo kauppakeskus Valkea.

Kesäkadulle tulee tapahtuman ajaksi rajattu K-18 anniskelualue. Tilaisuudessa esitellään  autoja ja moottoripyöriä, myös koomikko Ville Myllyrinne esiintyy. Ohjelmassa on lisäksi  urheiluun, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä tapahtumia.

Valkean mukaan kadun sulkemisella halutaan taata tapahtuman onnistuminen, elämyksellisyys ja turvallisuus.

Yhdyskuntalautakunta käsittelee Valkean hakemusta ensi tiistain kokouksessaan.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (92)

Kun lukee ensin mistä aikoo kirjoittaa ei tee itseään naurettavaksi. Sinnehän saa kaikki tulla vapaasti, mutta tapahtuma on suunnattu miehille ja kaljaakin on!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arinalta suuri asia oli rakentaa tämä katettu kävelykatu/kahden korttelin liikekeskus!! Sopii eriomaisesti monenlaisten suurten tilaisuuksien järjestämiseen. Eipä olisi uskonut, että tähänkin kaupunkiin tulee talliasi järkeviä asioita, kuten muualla suurissa kaupungeissa ja onhan täällä sateista/kylmää, joten tarvetta on. Toivottavasti Arinan ei ole yksin tarvinnut maksaa tällaista suurta investointia Oulun kaupunkiin, koska siitä hyötyy koko kaupunki!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitää järjestää tapahtumia sukupuolen mukaan? Olen mies, mutta artikkelissa listatuista asioista vain koomikko ja anniskelu kiinnostavat, mutta niilläkään ei ole mitään tekemistä sukupuoleni kanssa. Oulussa on varmasti tuhansia naisia, joita moottoripyörät ja autot kiinnostavat enemmän kuin minua. Miksi ei voi järjestää auto- ja moottoripyörätapahtumaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naisten syrjintää. Tosin naiset voivat osallistua, mutta naisesiintyjät puuttuvat,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No järjestäkää nyt sitten vielä lastentapahtuma, niin kaikki ovat tyytyväisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu se vaan jatkaa näillä aikuisten elämysjuopettelun linjoilla. Juopotteluelämyksiä suunnitellaan jopa arvokkaaseen ja kauniiseen Hietasaaren luonnonpuistoon. Kauppatori on tätä elämysten lajia tarjolla koko kesän, kulmalta kulmalle. Kadunvarret ovat entisiä ja uusia juopottelun elämyspaikkoja täynnä. Valkea sopii tähän kuvaan, siellähän on 24/7 poliisi- ja ensihoitoyksikkö-palvelut aina paikalla roudaamassa yleensä päihtyneitä. Mutta voisiko tämänlaatuiseten elämänkokemusten hankkimiseen jo nämä pelkät olemassaolevat riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajoin juuri Pikisaaren ja Hietasaaren kautta pyörällä Nallikariin! Kyllä kirosin monta kertaa Oulun päättäjät, miksi saaret lähellä ydinkeskustaa on täysin jätetty hyödyntämättä. Ajoin varmasti kaksi kilometriä jossa oli vain villiintynyttä huonosti hoidettua metsää, kaatuneita puita pusikoita, kunnes näin kuuluisan puutarhapalstan joka muutaman yksityiskäytössä olisiko hehtaarin pelto metsän keskellä ja nauroin siinäkö se on se tärkein. Kilometrin päässä oli Nallikari ja siellä oli kaikki hienosti ja odotti lisärakentamista Nallikari ja Pohto! Huvipuisto heti Nallikariin, siellä on valtavasti rakentamatonta aluetta satoja hehtaaria parhaalla paikala Oulussa. Pikisaaren meren puoliselle rannalle voisi rakentaa luksus omakotitaloja. Onko huvipuiston vastustajilla joita ihme kyllä on ainoa motivatio saada Hietasaari asunto käyttöön johon se myös Kiitettävästi sopii!! Tällaisena villiintyneenä valtavan suurena metsänä se on meidän Oululaisten suurin virhe pitää, kaupungin vieressä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on vain mainoskikkailua ja jotku uskoo sen aivan kympillä! Ja näitä vedätwtään kuin pässiä narussa. Miksi laittaa jotain kieltoja ja sitten sanoa että joo kyllä nekin voi tulla joille on kielto annettu. Massojen aivopesua niin kuin kaikki muukin nykyään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa..eipä tarvi taas kerran mennä sinne päinkään. Toivottaan ettei satu yhteenottoja eri "aatteiden"välillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, alle 18 vuotiaiden pitää myös päästä anniskelualueelle... Sehän se ainoa "syrjitty" ihmisryhmä tässä on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaaosmaista johtamista Valkeassa, jatkuvasti sukset ristissä kaupunkilaisten kanssa. Tulee äkkiä mieleen Kontinkankaan akuuttivastaanotto ja sen järjestelyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno tilaisuushan se markkinointitilaisuus on miehille kohdistettu, Kiitos järjestäjille ihan innostuin!! Akuutti on jotain ihan muuta ja nämä kirjoittajat vastustaa vielä varmaan sote uudistustakin, jossa yksityinen tulee mukaan kisaamaan asiakkaista ja vieläpä samaan hintaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun kaupungissa on jo liikaa kyttäämistä ja kyyläämistä ei viitsi enää käydä keskustan alueella ei kaupoissa eikä ravintoloissa kun kamerat kyttää koko ajan joko jeppejen tai vartiointiliikkeiden pitäkää kuoleva keskusta ja valkea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kyllä mukava, kun vartijat vartioivat, näkyvät katukuvassa, tulee vähän turvallisempi olo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu on erittäin turvallinen paikka liikkua ulkona, mutta ainahan suurkaupungeissa on vartioita ja kameroita joista itsekin olen erittäin kiitollinen sille taholle, joka niitä on järjestellyt!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä riesa tuli tuostakin tuulikaapista! Kaupunki saa pian olla jatkuvasti käsittelemässä jotain kissanristiäislupia, ku kaikenmaailman ryhmät tietty pian haluaa omansa pitää. Ja kieltää ei kaupunki tietty tohdi, ku nykyajan trendin mukaisesti tasa-arvorumpu rupee heti paukkumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitäis estää naisia kattelemasta moottoripyöriä? Mikä tästä tekee miestentapahtuman? Anniskelualue???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistähän tässä nyt voisi valittaa? Muun yleisön syrjinnästä? Ketä oikein ovat nämä "muu yleisö"? Tai stereotyyppisestä mieskuvasta? K-18 anniskelualuetta tuskin kukaan viitsii alkaa pitämään ikäsyrjintänä? Miksei ole naisesiintyjää? Olihan naisillekin mies. Mitä niitä autoja ja pyöriä hyödyttää katsella? Masentaa vaan kun ei ole mihinkään kuitenkaan varaa. Ja muotia? Kamoon! Akkojen hömpötystä! Samaan lokeroon taitaa kolahtaa hyvinvointikin. Kunnon mieshän painaa vaan, hampaat irvessä, olipa vointi mikä vaan. Urheilu nyt ehkä saattaisi mennä, jos se vaan on penkkiurheilua, eikä itse joudu rehkimään turhan takia. Tuolla tietenkin vedetään jotain kuntotestejä ja jumppa... Joten, joo, ihan täyttä kökköä koko tapahtuma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (92)

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Hesari: "Venäjä ei enää edes yritä ylläpitää uskottavuuttaan." Venäjän uskottavuus on mennyt, eikä Juttutuvassa kirjoitt... Lue lisää...
Hesarin pääkirjoitus

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

28.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image