Oulu

Mainos

Välivainion jal­ka­pal­lo­hal­lin tont­ti­vuok­ral­le annettiin helpotusta

Oulu 15.11.2017 8:22
Kaleva

Oulun yhdyskuntalautakunta myönsi Oulun Palloseura-jalkapallo ry:lle edelleen helpotusta Välivainion jalkapallohallin tonttivuokraan. Kaupunki vuokrasi palloseuralle vuonna 2011 Välivainiolta 12 425 neliön alueen jalkapallohallia ja seurataloa varten.

Käypä tonttivuokra on tällä hetkellä 9 368,34 euroa.

Vuokrauksessa sovittiin, että vuokrasta peritään 10 prosenttia ensimmäiset viisi vuotta. Tuo viisi vuotta tuli elokuussa täyteen.

Yhdyskuntalautakunta päätti, että vuokrasta peritään jatkossa 25 prosenttia elokuusta 2017 elokuuhun 2019 ja 50 prosenttia elokuusta 2019 elokuuhun 2021, jonka jälkeen ryhdytään perimään tonttivuokra täysimääräisenä

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Viimeksi kun ops jätti sähkölaskut maksamatta niin se oli oulun energian syytä kun eivät sponsoroineet ilmaisella sähköllä. Buahaahhahaaaa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeastaan ainut asia koko kupletissa on maineikkaan Oulun Palloseuran OPS:n nimen häpäiseminen. Nykymeinigillä se on vain rääväsuun huutelua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esityslistan lause kertoo hyvin mistä kyse: "Alennuksen myötä vuokralainen voi käyttää seuran varoja enemmän investointeihin ja tontti saadaan rakennettua." Toisin sanoen käytännössä tässä on uhkailtu jättämään koko hallin homehtumaan ellei kaupunki anna helpotuksia. Mistä tiedetään, että ylijäävät varat menevät rakennuksen loppuunviemiseen eikä jalkapallopelaajien hankkimiseen? Kun kukaan ei moista halua vastuulleen (eli maksaa penniäkään kyhäelmästä), niin ei tainnut kaupungilla olla järkevää muutakaan vaihtoehtoa? Vähän niin kuin esim. Talvivaara. Kun tekee riittävän suuren mokan, niin ei auta kuin yhteiskunnan ottaa vastuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Migulia kohdella normi-oululaisen kaltaisesti eli helpotuksia on ollut, on ja tulee olemaan. Oulussa "osataan".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisiköhän se halli ensin vaikka rakentaa loppuun? Ympäristö ei näytä kaikin osin turvalliselta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

OPS-halli ei taida pysyä pystyssä 2021 asti. Sisäilma haisee kuin perunakellari ja tekari on märkä. Ilmanvaihdon puutteen vuoksi homehtuu pystyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos näin on, niin terveystarkastajat tarkastamaan tilanne. Joka ilta siellä on pieniä lapsia treenaamassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku noheva toimittaja voisi tehdä syväluotaavan selvityksen tuon jalkapallohallin rahoitusjärjestelyistä. Rakennus ja käyttökulut yhteiskunnan tuella, mutta minne uppoavat profitit myydyistä harjoitusvuoroista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rahoituskuvioissa saattaisi alkaa liippaamaan läheltä valtakunnan huippua. Kuvio tuntuu kyllä tutulta kun muistelee seura-lehden juttua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liekö kaikki OPM:n tuet menneet edes hallin rakentamiseen, vastaavia pressuhalleja on ilmeisesti pystytelty pienemmilläkin kustannuksilla kuin mitä tukia myönnettiin. Tutkimisen paikka olisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

86
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
75
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
47
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
40
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
36
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
31
Kukkonen ei hätkähdä kohinaa ympärillään – "Isossa kuvassa vain hyvä asia"
29
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

268 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image