Oulu

Ter­veys­tek­no­lo­gian ja hy­vin­voin­ti­pal­ve­lu­jen ke­hi­ty­sym­pä­ris­tö Oulu Health­Lab­sil­le tun­nus­tus­pal­kin­to

Oulu HealthLabs -kokonaisuuteen kuuluu OYS TestLab, Oulu WelfareLab ja Oamk SimLab. KUVA: OuluHealthLabs
Oulu 3.4.2018 11:06
Kaleva

Terveysteknologian ja hyvinvointipalvelujen innovointi-, testaus- ja kehitysympäristö Oulu HealthLabs sai maaliskuussa kansallisen eHealth-tunnustuspalkinnon. Palkinnon myöntää vuosittain Suomen Telelääketieteen ja e-Health -seura. Oulu HealthLabs sai tunnustuspalkinnon uraauurtavasta työstä innovaatiopalveluissa.

Oulu HealthLabs on kehitysympäristö, jossa tuetaan terveysteknologian ja hyvinvointipalvelujen uusien ideoiden syntymistä, testausta sekä tuotekehityksen eri vaiheita. Oulu HealthLabs koostuu kolmesta osasta, Oulu TestLabista, Oulu WelfareLabista ja Oamk SimLabista. Kokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen, Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n, BusinessOulun ja yritysten kanssa.

Oulu HealthLabs kehitysympäristön palvelut on hinnoiteltu ja tuotteistettu niin, että ne ovat pientenkin yritysten saatavilla. Ideoita Oulu HealthLabsiin voivat tuoda sekä yritykset että terveydenhuollon ammattilaiset. Testausympäristö myös tarjoaa Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -ohjelmalle mahdollisuuden kehittää ja testata uusia lääketieteen teknologiaratkaisuja.

Oulu HealthLabsin toiminta kattaa koko sosiaali- ja terveydenhuollon kentän erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja kotiin vietäviin sosiaalipalveluihin. Sen toiminta vakinaistettiin vuonna 2017 kolme vuotta kestäneen EU-rahoitteisen projektin päätyttyä.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

6:20
Vesi on ollut Pohjois-Pohjanmaalla viimeksi yhtä vähissä vuonna 2006 – peltoja kuivuus kurittaa vähemmän kuin etelässä
6:01
Lakimiesliitto: Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö uudistettava – pelkkä rangaistusasteikon koventaminen yläpäästä ei muuta rangaistuskäytäntöä
6:00
Suomi palaa pikavauhtia arkeen, mutta maahan on jäämässä ulkomaisia toimittajia – "Meiltä kysytään odotetuista aiheista"
5:36
Trump Fox Newsilla: Putinin mukaan suurin ongelma maittemme välillä on Venäjä-tutkinta
1:47
Putin kiersi Fox Newsin kysymyksen, lupasiko Trump tunnustaa Krimin osaksi venäjää
1:18
CNN: USA:n senaatti haluaa ilmaista uskovansa Venäjän sekaantuneen vaaleihin
1:01
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ottaa kantaa Pussy Riotin kohteluun ja Politkovskajan murhaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Pohjois-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

301 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ei ole kuitenkaan sinultakaan liika vaadittu yrittää ymmärtää yksi ihan yksinkertainen seikka. Maksan korkeita veroja. V... Lue lisää...
Tähtitenava

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image