Oulu

Suomi tekee asiat isommin elämöimättä ja ratkaisee ongelmat käy­tän­nön­lä­hei­ses­ti – pääministeri Juha Sipilä puhui lauantaina Oulussa rotareille

Pääministeri Juha Sipilä vieraili lauantaina Rotary-säätiön valtakunnallisessa seminaarissa, jossa hän kehui muun muassa suomalaisten kykyä ratkaista kaikenlaisia ongelmia käytännönläheisesti.
Oulu 3.2.2018 14:44 | Päivitetty 3.2.2018 15:06
Antti Ervasti

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan Suomea arvostetaan maailmalla erityisesti siitä, että meillä ratkaistaan ongelmat tehokkaasti ja käytännönläheisesti.

– Kansainvälistä asemaa voi hakea monella tavalla. Kansainvälisten megatrendien keskellä Suomen vaikutusvallan keskeinen pilari on niin kutsuttu smartpower eli kykymme ratkaista käytännönläheisesti visaisia ongelmia, hän sanoi puhuessaan lauantaina Rotary-säätiön valtakunnallisessa seminaarissa Oulussa.

Sipilä kertoi tarinan viime kesältä, kun hallitus oli vähällä hajota perussuomalaisen puolueen kahtiajakautumisen takia.

– Luokseni tuli eräs EU-maan liberaalipuolueen johtaja ja ihmetteli, miten Euroopan stabiileimmassa valtiossa Suomessa voi olla hallituskriisi. Hän totesi sitten kyllä heti perään tienneensä, että Suomesta on kyse, koska jo iltapäivällä oli tullut tieto hallituskriisin ratkeamisesta, Sipilä nauratti rotary-yleisöä.

Lue lisää 04.02.2018 Kalevasta.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (63)

Millon sinä Juha-poika puhut tavallisille ihmisille ymmärrettävällä suomen kielellä, ettei sulla ole aikomustakaan olla tavallisten kansalaisten asialla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi minulle tuli mielleyhtymä eilen lauvantaina esitettyyn Eläinten vallankumous elokuvaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loppuun asti vain Suomen puolesta vaikka jarrumiehiä hyvinvoinnin kasvattamiselle riittääkin. Tsemppiä Juha!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinhän se Sipilän hallitus tekee...asiat päätetään nopeasti ilman keneltäkään kysymättä runnotaan läpi kaikki mahdollinen,kun tiedetään ettei ensikaudella olla päättämässä asioista. Ei ole ikinä ollut näin röyhkeää ja omanedun tavoittelevaa hallitusta,vähäosaset jätetään täysin heitteille ja rahaa työnnetään rikkaille yrityksille ja maajusseille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

täytyy todeta että yllättävän vähän sipilä kehui itseään,sitä hän ei maininnut ettei kestä mitään mediakritiikkiä ollenkaan vaan hiiltyy trumpin tavoin ja uhkaa viedä lentokoneella eropaprut pressalle näistä ei varmaan ulkomailla olla juurikaan tietoisia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmisten nöyryyttäminen, kyykyttäminen, eriarvoistaminen ja aliarvioiminen riittää. Ei kansalaiset ole niin tyhmiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääministeri , kansan verorahojen käytöstä pitäisi tehdä tili kansalle , mihin käytetään verorahat . On se vaan kumma että yhteisiä rahoja voidaan käyttää yksityisten liiketoimien tukemiseen ja talvivaaran tappiollisen kaivokseen ja sen siivoamiseen ynnä muiden. Miksi Suomalaiset ei saa muuta kuin maksaa veroja joita Herra hissi hassaa. Koko hyvinvointi Suomi on tuhottu , Kokoomuksen ja kepujen taholta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No hyvä ,että piäministeri otti hallituskriisin esimerkiksi ,eikä alkanut mainostamaan sote.uudistuksen tehokkaasta,ja käytännöllisestä ratkaisusta , :):)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloin Sipilä tulet Vasemmisto-
laisduunareiden vieraaksi ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai että oikein rotareitten kerhossa piti käydä kehumassa ja naureskelemassa köyhien kyykytystä. Vakuutuskuorimies omiensa joukossa. Miten ihmeessä tavallinen kepulainen voi samaistua ilmojen siipiveikkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten käytännönläheisyyteen liittyy aktiivimalli ja sen toteuttaminen? Ensin luvattiin KIKY:n yhteydessä, että ei tule koko aktiivimallia. Sitten alettiin vatuloimaan ja hallituspuolueen äänillä eduskunta hyväksyi ko. mallin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi sitten teette rikollisia ''aktiivimalleja'' kuin mitkäkin stalinistit kommarit varastamaan pitkäaikaistyöttömiltä nyt jo ruokarahatkin pysyvän yhteiskunnasta syrjäyttämisen lisäksi - eikö mikään kyykyttäminen riitä Juha? - Saatko lähimmäisen kiduttamisesta jonkinlaista tyydytystä?

Valtio ottaa velkaa 3,5 miljardia - ja valtio myöntää veroetuja kaikkiaan miltei 27 miljardin euron edestä.
Pörssin osinkopotti kasvaa 2018 keväänä 12,26 miljardiin euroon.
- Vakuutuskuoren sisällä sijoittavat (kuten pääministeri) ovat vapautettuja pörssiyhtiöiden osinkoverosta.
- Puolet Helsingin pörssistä on piilossa hallintarekistereissä. Satojen miljoonien veromenetykset.
- Pörssiyhtiöstä yli 10 % omistavien yritysten ei tarvitse maksaa pörssiosingoista veroa. Satoja miljoonia.
Suomi menettää vuosittain jopa miljardin yritysten verokikkailun vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Porvarihallituksemme on tehnyt ”nopean ja käytännöllisen” veroratkaisun. Käänteinen progressiivinen verotus. Vähiten tienaavat maksavat suhteessa eniten veroa ja ökyrikkaat vähiten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ratkaistiin, ennen tätä vatulointikautta.Nyt työt joko seisovat tai sitten toiset soutavat ja toiset huopaavaat. Keskimäärin mennään siis yhteiskuntana taaksepäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (63)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Lahtari haikailee 100 vuotta vanhoja ihania lahtiaikoja, silloin sai lain nojalla hävittää väärinajattelijoita. Lue lisää...
Piti olla sovinto!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image