Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos

Suomen Tivoli ahtautui Hietasaareen

Lulu Sariola odottaa innoissaan avauspäivää. Taustalla viime kesänä hankittu Mega Flip-kieputin. Lulu Sariola odottaa innoissaan avauspäivää. Taustalla viime kesänä hankittu Mega Flip-kieputin.
Jukka Leinonen
Oulu  24.5.2013 | Markku Rättilä Muuta tekstin kokoa -+

Entisen tanssilavan ja sen parkkipaikan alueella Hietasaaressa käy kuhina kun Suomen Tivolin laitteistoa pystytetään. Perjantaina pitäisi olla valmista avaukseen.

Homma ei ole sujunut kuin tanssi, Tivolin johtaja Lulu Sariola sanoo.

”Aina kun rakennetaan Tivolia uudelle paikalle, se on iso haaste.”

Hietasaaressa haastetta on riittänyt tavallista enemmän. Alueen maaperä osoittautui pehmeäksi.

Palaneen tanssilavan pihalle isoja laitteita ei pystytty sijoittamaan lainkaan, sillä ne olisivat uponneet syvälle maahan. Alkuperäiset sijoitussuunnitelmat menivät kokonaan uusiksi.

”Laitteet vaativat kovan alustan. Siksi ne piti sijoittaa pysäköintipaikalle”, Sariola sanoo.

Lue lisää 24.05.2013 Kalevasta.

Kartta

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

20/56 kommenttia

Tuntematon
26.5.2013 18:30

Tässä esimakua siitä mitä rauhalliseen, idylliseen Hietasaaren, luonnon rauhaa ollaan pilaamassa tuomalla ao laitteet.


Tuntematon
25.5.2013 13:10

Mikäs se kesällä vetää ihmisiä Tampereelle, no Särkänniemi tietenkin ja rahaa virtaa kaupunkiin. Vaasan huvipuiston kävijämäärä on tipahtanut varmasti Powerparkin myötä, joka vetää turisteja vaikka on keskellä ei mitään, keskellä peltoja. Kertokaa miksi matkailijat jäävät Ouluun? Millä me tätä kaupunkia mainostamme? Eihän täällä ole turisteille mitään annettavaa. Nyt tuolle huvipuistolle joka Ouluun tulee jonakin päivänä, täytyy etsiä hyvä paikka.


JP
24.5.2013 22:06

Mää meen huomenna Tivoliin.


Jouni Kokkoniemi
24.5.2013 19:53

Ei ne oo Hietasaaressa vaan Mustasaaressa siinä Mustasaaressa sijaitsevan palaneen Hietasaaren tanssipaviljongin edessä. Just menin ohi tosta ...


-assamies-
24.5.2013 18:39

Odotinkin pitkään Tivolin tuloa, joka aina ennen ollut varma kesää edeltävä enne. Yllätyin, kun Raatissa näin bussin ikkunasta tutun Giant Wheel'in -mutta eri positiossa kuin ennen. =(

Bussilla on Hietsuun hankalampi mennä kuin edeltävinä vuosina. Linja 17 operoi kerran tunnissa.

Yleensä käyn Tivolissa nauttim'assa tunnelmista. Rahaa jätän sinne vähän yleensä, mutta Vuoristorata sekä huomattavan korkea (32 m?) mutta rauhallis-vauhtinen Giant Wheel ovat -juuri ne pakolliset huvilaitteet-.


Tuntematon
24.5.2013 17:48

Tässä tolukuttomassa mölinässä paljastuu taas ,että ei olla tilanteentasalla lainkaan Huvipisto on hieno juttu jos on tullakseen mutta sen paikka ei ole Hietasaari menkää lauantaina paikanpäälle katsomaan kuinka sujuvaa liikennöinti silloin sinne on.


Canoist
24.5.2013 17:01

Ihmeellistä valitusta jälleen kerran. Lulu Sariola itse omien sanojensa mukaan odottaa innoissaan tivolin avausta, eikä tuo kuvakaan hänestä paljasta suuren suurta harmitusta. Wheres's the problem?
Hän myös sanoo lehtiversiossa, että tivoli ei lähde Oulusta minnekään vaikka tänne tulisi kiinteä huvipuisto. Kaikin puolin vaikuttaa siltä, että Oulu on tärkeä paikkakunta tivolin kiertueelle, joten tuskinpa se yhden tällaisen "kömmähdyksen" takia oululaisia jättää.


Alpo47
24.5.2013 15:52

Luulis kapungillakin olevan parempiakin paikkoja osoittaa tivolille. No tivolissa käyn syömässä pehmiksen mutta ei sinne oo köyhälistöllä vara jäädä. Oottako nähny hintoja, ei enään ees lapsen varjolla pääse maksutta mukaan. Tyhmää ja tylsää ku kaikesta pitää aina maksaa ittensä kipeeksi. No onneksi kaunis kesä on ilmaista :) Kiitos taivaan isälle.


sisiliiiia
1.6.2013 17:15

Minä pääsin eilen maksutta pienen tyttäreni siivellä moniinkiin laitteisiin. Mut hei. Olenkin hoikka ja hyvännäköinen, laitteet kestää :)


Tuntematon
24.5.2013 14:04

Oulu ei tarvitse kunnallista huvipuistoa se näivettyisi alta aikayksikön ja yksityiset ei sijoita siihen rahojaan kesä -heinäkuun sesongin takia ja sadekesä siitä vain puuttuisi.En minä ainakaan siihen sijoittaisi JOS olisin rikas.


Ads by google, kommentit jatkuvat alla
Tuntematon Kempele
24.5.2013 11:34

Huuhkajapuisto OYS:n eteläpuolella olisi hyvä paikka huvipuistolle. Suhteellisen lähellä kestustaa ja parkkipaikkoja paljon lähellä (Rauhanyhdistys ja Ouluhallin parkkipaikat).


Migotsi
(Rekisteröitynyt käyttäjä)
24.5.2013 12:32

Siihenkö tekonurmen valmiiksi tehdylle pohjalle se pystytettäisiin, vai?


Lopettakaa haaveilu
24.5.2013 10:36

Ouluun ei kannta rakentaa omaa huvipuistoa, paljon halvemmalla selvitään kun kerran kesässä vierailevat Suomen Tivolille ja Sirkus Finlandialle annnetaan arvoisensa tilat kaupungista käyntiensä ajaksi.


Tuntematon
24.5.2013 12:55

Ja rahat valuu taas etelään ja oulaiset vanhukset, lapset ja sairaat jää heitteille rahapulan takia. Samoin menetetään matkailun kokonaistyöpaikkoja useita satoja!


Uusi Oululainen
24.5.2013 09:55

Oulu,tuo pessimistien valittajien Mekka.Nauttikaa kesästä,ennenkuin se on ohi.


Ehkä ei sittenkään
24.5.2013 17:55

Itse olen kauhistellut samaa ylinegatiivistasynkistelyä, mutta sitten ajattelin ,että parhaimmillaankin/pahimmilaankin kommentteja tulee 200-300... eli jos asukkaita on 180000. . . ?


silmät auki
24.5.2013 09:53

Kaikille niille urautuneille ,jotka itkee väliaikaisesta uudesta sijainnista ,niin "Kuusisaaren paviljongin yrittäjät tahtovat pystyttää yksityistilasuutta varten suuren teltan Kuusisaareen",joten tivoli ei olisi mahtunut sinne kokonaisuudessaan.Tämäkin tieto on lukenut Kalevassakin useampaan kertaan.Jos tällainen puttaalla asuva huvituksista piittamatonkin tietää faktat,niin miksei paikkakuntalaiset?


Lapsiperhe
24.5.2013 09:41

Nyt ois tilaisuus Terenjefillä ja Lesosella... Tehkää ihmeessä huvipuisto Ouluun.
Maksais itsensä takaisin melko nopeasti ja tois työpaikkoja Ouluun ja verorahaa kaupungin kassaan.
Melkeen väittäisin että koko pohjois-suomi olisi käyttäjänä ja varmasti iso osa etelästäkin.
Nyt ei sais antaa ikuisten valittajien narinaa kuunnella vaan koneet myllään perustukset kuntoon ja katseet tulevaisuuteen...


Tulossa on
24.5.2013 17:15

Yksi firmahan semmoista on kovaa kyytiä puuhaamassa, ja Toppilansaaren ukot yrittävät kovasti torpata koko hommaa.


Oulun kaupunki kohtelee järjestäjiä huonosti
24.5.2013 09:35

Oulun kaupunki voisi katsoa peiliin kun sijoittaa tivolin vesakkoon suolle, ei anna hyvää kuvaa kaupungin yhteistyökyvyistä tivolien järjestäjille. Jos kunnon paikkaa ei heille piisaa, niin saattavat seuraavina vuonna kiertää kaupungin kaukaa. MItä hupia kaupungila on tarjota tilalle kaupunkilaisillle sitten?


Mainos
Mainos
Mainos
Uusimmat » | Oulu Down Up
Mainos
Pääuutiset
Mainos
stats-image
Takaisin ylös