Oulu

Mainos

Sipilä ja hallitus -banderolli ihmetytti Oulussa

Banderolli eteläisen alikulun kohdalla. KUVA: Lukijan kuva
Oulu 17.2.2017 12:58
Kaleva

Eteläiseen alikulun yläsillalle ripustettu banderolli herätti ihmetystä Oulussa perjantaina aamupäivällä.

Banderollissa kommentoitiin: "Sipilä ulos, hallitus ulos".

Paikalla kävi myös poliisipartio puolen päivänä aikana. Poliisin mukaan joku oli jo ehtinyt poistaa lakanan, eikä poliisilla ollut tehtävää.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (100)

Tuon banderollin kirjoittaja on ihan oikeassa. Mitä hallitus on tehnyt oikein? Sipilä haalii sukulaisilleen rahaa minkä ehtii. Vanhasen Matti erosi lautakasan takia. Eikö Sipilänkin pitäisi? Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy. Opiskelijoilta, lapsiperheiltä, vanhuksilta ja työttömiltä on leikattu ja rikkaat saavat vero helpotusta. Onko se oikein? EI! Ja paljonko on pakolaisiin laitettu rahaa? Ihan sairaasti ja köyhät suomalaiset näkee nälkää. En ole rasisti mutta menee niin yli. Pystyykö enään mihinkään puolueeseen luottaa koska tämä hallitus lupasi vaikka mitä mutta käänsi kelkkansa. Miksi tuo meidän presidenttimme ei ole kuin Kekkonen? Tuota hallitusta ei olisi enään. SUOMI NOUSUUN JA HALLITUS ALAS! EUROSTA EROON!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siivotonta, sivistymätöntä yhden ihmisen rienaamista! Vaikka en ole Sipilän ja hänen puolueensa kannattaja, pidän todella ala-arvoisena hänen rökittämistään. Eikö jumatsuka kukaan muu ole vastuussa Suomen hallinnosta. Ei oppositiokaan voi olla syytön, koska on vain toiminut rakkikoirana, anteeksi koirat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeassa on. Kurjistaminen riittää jo - ja kuka köllöttelee kenenkin rahoilla. Sipilä ja hallitus lypsää meiltä viimeisetkin ja saa toimillaan kulutuksen loppumaan. Saahan yrityksiä perustaa, kun ei niiden palveluja ole kohta suurella osalla kansasta rahaa käyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsoimme juuri TV 1:ltä SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen haastattelun.

Voiko olla edes totta, että oppositiojohtajalla on takki ja reppu noin tyhjä. Ei yhtään mitään todellista toimivaa vaihtoehtoa.
Ei yhtään selvää vastausta, mikä olisi SDP:n vaihtoehto...pelkkää turhaa ja tyhjää puheensorinaa.

Suomen ja meidän työläisten kannalta näyttää nyt paremmalta se, että Sipilä jatkaa päämisterinä seuraavat 10 vuotta.
Rinteen mukaan näyttää siltä, että työmarkkinapomot eivät pysty puhumaan ja sopimaan sivistyneesti mistään ilman, että pääministeri Sipilän pitää olla johtamassa jokaista palaveria. Mihin tuollaisa työmarkkinapomoja sitten tarvitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tuo nyt jotain kun joku osoittaa ajatuksiaan? Se pitäisi päättäjiem älytä huomioida, että Suomen kansalta loppuu aina joskus hermo arkielämää ymmärtämättömien päättäjien tolkuttomiin päätöksiin. Sitten on aina seurannut väkivaltaa ja kaaosta. Historiahan tämän opettaa. Keskustelun rajoittaminen ja suorastaan estäminen vain pahentaa tilannetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä on laatinut keinot. Näillä kommentoijilla olisi varmaan paljon parempia vaihtoehtoja esittää. Itse kyllä epäilen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin olemmekaan menossa, jos tällaiseen kutsutaan poliisi paikalle? Kun hallitus Sipilän johdolla tunaroi aina uudestaan ja uudestaan, vaiennetaan Yleisradio lopettamalla hyviä asiaohjelmaa, vaiennetaan kansa panemalla poliisit perään. Nyt on surkein hallitus mitä tässä maassa on ollut ikinä, mutta sitä ei saa arvostella. Venäjä, Turkki, Kiina, Pohjois-Korea, Suomi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ihme tämä on? Sipilän hallituksen puuhat ne vasta ihmeellisiä on. Nyt yhdessä pistämään stoppi näille järjettömyyksille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä joku äidin kullannuppu on saanut toteuttaa itseään! Eikai me tästä välitetä. Toivotaan vaan, että vanhemmat jatkossa onnistuvat paremmin sinänsä haastavassa kasvatustehtävässään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas pääsi osa Kalevan lukijoista mieliaiheeseensa, haukkumaan pääministeriä ja hallitusta. Miksette itse ole hoitamassa maan asioita, eikö kyvyt riitä, kuin arvosteluun?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (100)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Pohjanmaan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.3.

Naapurit

21.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image