Oulu

Sipilä ja hallitus -banderolli ihmetytti Oulussa

Banderolli eteläisen alikulun kohdalla. KUVA: Lukijan kuva
Oulu 17.2.2017 12:58
Kaleva

Eteläiseen alikulun yläsillalle ripustettu banderolli herätti ihmetystä Oulussa perjantaina aamupäivällä.

Banderollissa kommentoitiin: "Sipilä ulos, hallitus ulos".

Paikalla kävi myös poliisipartio puolen päivänä aikana. Poliisin mukaan joku oli jo ehtinyt poistaa lakanan, eikä poliisilla ollut tehtävää.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (100)

Tuon banderollin kirjoittaja on ihan oikeassa. Mitä hallitus on tehnyt oikein? Sipilä haalii sukulaisilleen rahaa minkä ehtii. Vanhasen Matti erosi lautakasan takia. Eikö Sipilänkin pitäisi? Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy. Opiskelijoilta, lapsiperheiltä, vanhuksilta ja työttömiltä on leikattu ja rikkaat saavat vero helpotusta. Onko se oikein? EI! Ja paljonko on pakolaisiin laitettu rahaa? Ihan sairaasti ja köyhät suomalaiset näkee nälkää. En ole rasisti mutta menee niin yli. Pystyykö enään mihinkään puolueeseen luottaa koska tämä hallitus lupasi vaikka mitä mutta käänsi kelkkansa. Miksi tuo meidän presidenttimme ei ole kuin Kekkonen? Tuota hallitusta ei olisi enään. SUOMI NOUSUUN JA HALLITUS ALAS! EUROSTA EROON!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siivotonta, sivistymätöntä yhden ihmisen rienaamista! Vaikka en ole Sipilän ja hänen puolueensa kannattaja, pidän todella ala-arvoisena hänen rökittämistään. Eikö jumatsuka kukaan muu ole vastuussa Suomen hallinnosta. Ei oppositiokaan voi olla syytön, koska on vain toiminut rakkikoirana, anteeksi koirat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeassa on. Kurjistaminen riittää jo - ja kuka köllöttelee kenenkin rahoilla. Sipilä ja hallitus lypsää meiltä viimeisetkin ja saa toimillaan kulutuksen loppumaan. Saahan yrityksiä perustaa, kun ei niiden palveluja ole kohta suurella osalla kansasta rahaa käyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsoimme juuri TV 1:ltä SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen haastattelun.

Voiko olla edes totta, että oppositiojohtajalla on takki ja reppu noin tyhjä. Ei yhtään mitään todellista toimivaa vaihtoehtoa.
Ei yhtään selvää vastausta, mikä olisi SDP:n vaihtoehto...pelkkää turhaa ja tyhjää puheensorinaa.

Suomen ja meidän työläisten kannalta näyttää nyt paremmalta se, että Sipilä jatkaa päämisterinä seuraavat 10 vuotta.
Rinteen mukaan näyttää siltä, että työmarkkinapomot eivät pysty puhumaan ja sopimaan sivistyneesti mistään ilman, että pääministeri Sipilän pitää olla johtamassa jokaista palaveria. Mihin tuollaisa työmarkkinapomoja sitten tarvitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tuo nyt jotain kun joku osoittaa ajatuksiaan? Se pitäisi päättäjiem älytä huomioida, että Suomen kansalta loppuu aina joskus hermo arkielämää ymmärtämättömien päättäjien tolkuttomiin päätöksiin. Sitten on aina seurannut väkivaltaa ja kaaosta. Historiahan tämän opettaa. Keskustelun rajoittaminen ja suorastaan estäminen vain pahentaa tilannetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä on laatinut keinot. Näillä kommentoijilla olisi varmaan paljon parempia vaihtoehtoja esittää. Itse kyllä epäilen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin olemmekaan menossa, jos tällaiseen kutsutaan poliisi paikalle? Kun hallitus Sipilän johdolla tunaroi aina uudestaan ja uudestaan, vaiennetaan Yleisradio lopettamalla hyviä asiaohjelmaa, vaiennetaan kansa panemalla poliisit perään. Nyt on surkein hallitus mitä tässä maassa on ollut ikinä, mutta sitä ei saa arvostella. Venäjä, Turkki, Kiina, Pohjois-Korea, Suomi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ihme tämä on? Sipilän hallituksen puuhat ne vasta ihmeellisiä on. Nyt yhdessä pistämään stoppi näille järjettömyyksille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä joku äidin kullannuppu on saanut toteuttaa itseään! Eikai me tästä välitetä. Toivotaan vaan, että vanhemmat jatkossa onnistuvat paremmin sinänsä haastavassa kasvatustehtävässään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas pääsi osa Kalevan lukijoista mieliaiheeseensa, haukkumaan pääministeriä ja hallitusta. Miksette itse ole hoitamassa maan asioita, eikö kyvyt riitä, kuin arvosteluun?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (100)

Uutisvirta

120
Kaupunginhallitusta vetävä Kyösti Oikarinen haluaa Ouluun samanlaiset kaupunkipyörät kuin Helsingissä – 600 pyörää ja 50 asemaa olisi sopiva määrä
51
IL: Hoitajat järkyttyivät lomarahaleikkausten summista – ”Jäsenkuntamme ihan raivona” 
24
Jos kutsu käy, Ylivieskan uusi kirkkoherra Eija Nivala on kesän kansanedustajana
21
TuuliWatti rakentaa markkinaehtoisen tuulipuiston Iin Kuivaniemeen – voimaloilla korkeutta jopa 175 metriä
20
Eurobarometri julki: EU-kriittisyys laskee Euroopassa – suomalaisten usko EU:n suuntaan silti heikentynyt
17
Palon vaurioittama Äimäraution ravikatsomo remontoidaan, myös uusia tiloja tulossa - töiden tarkoitus alkaa kesällä
14
Lääkereseptejä uusivat verkkofirmat ministeriön syynissä – Lääkäriliitto suhtautuu toimintaa kielteisesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

241 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei ole, Se vain kertoo siitä, että työn tekeminen ei ole sinun juttusi. Makaat mieluummin työtä tekevien maksamien veroj... Lue lisää...
Patu68

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image