Oulu

Mainos

Riekin taloon tulee ravintola Rooster

Riekin talon pitäisi valmistua käyttökuntoon joulukuussa. Kahvila-ravintola Roosterin sisäänkäynti tulee Saaristonkadun ja Torikadun kulmaukseen. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 23.10.2013 8:18
Antti Goman

Riekin taloon tuleva kahvila-ravintola Rooster avaa ovensa asiakkaille joulukuussa Oulussa. Toimitusjohtaja Tomi Kukkonen kertoo, että ravintola on tarkoitus saada auki joulukuun alussa. Tarkkaa päivää ei ole vielä uskallettu ilmoittaa, koska remontti on kesken.

Roosteriin tulee yhteensä 80 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat kolmeen tilaan: saliin, kahvilaan ja takkahuoneeseen.
Kukkosen mukaan ravintola tarjoilee rentoa tunnelmaa ja ruokaa paikallisista aineksista. Tavoitteena on bistro-tyyppinen ravintola, jossa on tarjolla myös elävää akustista musiikkia.

Talon omistavan Finnkarelco Oy:n perustaja ja kohteen rakennuttamista hoitava Veikko Rousu kertoo, että koko talon remontti on valmistumassa hyvää vauhtia jouluksi.

”Tilanne on ihan kauhea, kun 20 äijää tekee työtä pienellä työmaalla”, Rousu vitsailee.
Yläkertaan tulevat toimistotilat on tarkoitus saada valmiiksi joulukuussa ja vuokralaiset sisään jouluksi.

Kahvilan sisäänkäynti tulee Saaristonkadun ja Torikadun nurkkaukseen rakennuksen vanhan sisäänkäynnin paikalle.
Sisäänkäynnistä ovat valmiina portaiden sivukivet, kansi- ja porraskiviä odotellaan vielä. Talon muiden ovien mukaan tehty ulko-ovi on tarkoitus ripustaa saranoilleen marraskuussa.

Pääsisäänkäynti on jatkossakin talon sisäpihalla. Sisäpihalle tehdään lisäksi hissiä, jotta liikuntavammaisetkin pääsevät taloon.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (65)

Parin käyntikerran perusteella maukasta ruokaa ja hyvin haudutettua teetä. Toimii ennen tai jälkeen leffan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisoko nykynuorilla vähänkään järkee ottaa selvää talon taustoista ja ihmisistä. Ei varmaan, etta ehkä tuossa "tuvassa" kasvanut nykyisen Etsivän Keskuspoliisin ja muiden poliisiorganisaatioimme toimintaa ajatellen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi hitsi ku joku kertois mitä tarkottaa bistro. Tiedän tiedän tyhymä avojalakanen täsä vaan kyselee joutavia ulukolaisten sivistyssanojen perrään, mutta kuitenki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bistro on Venäjää ja tarkoittaa : nopeasti. Pariisissa alettiin nimittää Venäläisten kasakkojen käyttämiä pieniä ravintoloita Bistroiksi 1800 luvun alussa, heillä kun oli aina kiire,ja huusivat tarjoilijoille " Bistro,bistro"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valmistellaanko tässä Puu-Oulun viimeistä polttouhria ? Rutikuiva hirsitalo, jossa on avoin, tilava kellari rossipohjan alla. Nouseeko muistoni mahtavasta -50luvun leikkipaikasta savuna taivaalle. Jo edesmenneen Timpan kaveri Esa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jälleen uusi ravintola. Yrittäjiä on ollut paljon. Toivottavasti tämä tulokas pystyy tarjoamaan ruokailun saralla jotakin uutta. Loppujen lopuksi Oulussa(kin) säilyvät vanhat tutut, ketjuravintolat sekä halpispaikat. Tulokkaat tuntuvat löytävän harvoin tukevaa jalansijaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan noita uusiakin, ja hyviä, ruokapaikkoja. Taidat kulkea laput silmillä, kun et ole tuota huomannut. Pakkahuoneenkatukin on täynnä ravintoloita á la cartesta pikapaikkoihin. Eikä yhtään ketjua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oulussa on jo Rooster. Fat Rooster. ja se vasta hyvä lounaspaikka onkin. typerää että kaksi käytännössä samannimistä ravintolaa. mutta ainoa Oikea Rooster löytyy kuitenkin Lahesta. Vastaavaa askeettisuutta ei Oulusta löydy, ja sw on nimenomaan miinus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä nimihän on ikään kuin näpäytys Pekkalalle. Uskaltaisin sanoa, että Pekkalan Fat Rooster jää hyvän matkaa arvostelussa kakkoseksi tulevalle raflalle.
Pojille menestystä ja toivotaan, että asiakkaat käyvät uudessa ravintolassa, eivätkä suosi näitä ketjupaikkoja, joissa kaikki otetaan paketista ja lämmitetään uunissa. Halpaahan se on, mutta missä maku ja laatu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olisin toivonut että nimen mukaan paikka olisi keskittynyt kana ja lintu/riista ruokiin, on liikaa tämmöisiä "chillaus meininki" paikkoja, tuntuu että jokainen kahvila on panostanut siihen. Kahviloita muutenkin on tarpeeksi, ehkä joku ravintolan yhteydessä oleva klassinen kahvila maukkaine aterioineen voisi toimia. esimerkiksi lounaan yhteydessä kahvilan herkut ja kakkukahvit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalliita gourmet-paikkoja on ihan riittävästi kysyntään nähden. Nyt tarvitaan tosiaankin "oleskeluravintola", vähän samaan tyyliin kuin Bisket.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (65)
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli on huono maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

Mainitsemaasi miesten keski-eläkettä 2100€/kk saa tällä hetkellä alle 10% mies eläkeläisistä. 8% jos kohtuu tarkkoja oll... Lue lisää...
Taas tätä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

24.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image