Oulu

Rajahaudan ampumisesta kiinniotetut miehet vangittiin – poliisin tutkinta on yhä kesken

Oulu 17.7.2017 12:09
Kaleva

Rikoskomisario Jussi Hyrkäs Oulun poliisista kertoo, että viime viikolla Rajahaudassa tapahtuneen ampumatapauksen tutkinnan yhteydessä on vangittu kolme miestä.

Poliisi kertoi viime torstaina ottaneensa kiinni kolme miestä tuoreeltaan ampumatapauksen vuoksi. Samat miehet on nyt vangittu. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Hyrkäs sanoo, että tutkinta on yhä alkuvaiheessa.

– Jatkamme tutkintaa muun muassa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Tässä on vielä monenlaista selvitettävää asiaa, Hyrkäs sanoo.

Tapahtumien kulku ei ole vielä täysin selvä. Viime keskiviikkoiltana ammuttiin miestä Rajahaudan venesataman läheisyydessä yhdentoista aikaan illalla. Ampumista seurasi usean poliisipartion poliisioperaatio.

Poliisi otti operaation yhteydessä kiinni kolme miestä keskiviikon ja torstain aikana. Kiinniotot sujuivat rauhallisesti.

Uhri loukkaantui vakavasti ja hän joutui sairaalahoitoon. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa, Hyrkäs sanoo. Poliisi on pystynyt kuulemaan uhria tapahtumien kulusta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Kaleva.fi suosittelee

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

204 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.6.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image