Oulu

Poliisi otti kiinni rattijuoppoja Oulussa

KUVA: Heikki Uusitalo
Oulu 13.3.2016 8:32
Kaleva

Oulun poliisi otti lauantai-iltana kiinni kaksi rattijuoppoa.

Partio pysäytti seitsemän aikaan illalla Alasintiellä henkilöauton, jonka kuljettajaa poliisilla oli syytä epäillä rattijuopumuksesta. Autoa ajoi oululainen 30-vuotias mies, jolla ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi pysäytti toisen rattijuopon Raitotiellä kymmenen jälkeen illalla. Autoa ajoi 59-vuotias kempeleläismies, jota poliisi epäilee törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Ja nämäkin sankarit ovat saaneet jo autonsa takaisin. Ajelu jatkuu kun taas saadaan jostain lisää juotavaa. Mikä siinä auton takavarikoinnissa maksaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pieni on rattis saalis jos vain 2 jäi kiinni.. Vkl todellinen luku varmaan ois 20 jos kaikki jäis kiinni.. Tai enemmänkin.. Eipä noita poliiseja enään näy pillin kanssa tuolla tiellä, ite puhaltanut 5 vuotta sitten viimeksi vaikka paljon liikun autolla...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rattijuoppoja riittää, enemmäkin olisi jos poliisit tulisi ajoissa ilmoituksen jälkeen paikalle...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi poliisi epäilee kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta jos on näin selvä asia. Tai ei selvä vaan rattijuopumus ja ajokortiton. Eikö tämä ole selvä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhaa byrokratiaa tässäkin. Jos epäilty tunnustaa, niin silloinhan voisi tuomionkin antaa ilman käräjöintiä samalla tavalla kuin sakot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa on käytössä rangaistusasteikot. Tuomio riippuu useista asioista. Rikoksenuusija saa eri tuomion kuin ensikertalainen. Jos edellinen tuomio on istumatta, rangaistus on eri kuin jos edellistä tuomiota ei olisi vielä annettu. Poliisilla ei ole aikaa partiovuoron aikana selvittää näitä eikä selvitystyö edes kuulu järjestyspoliisille. Onneksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

126 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ulkopaikkakuntalaisten huomioita Oulusta

Mistäpäin Suomea kyseiset henkilöt ovat? Kallioparkki on toimiva muttei todellakaan ole toimivin saati tilavin. Otetaan ... Lue lisää...
BoB

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

21.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image