Oulu

Poliisi: Kaijonharjun rajusta puukotuksesta epäilty mies kiinni – epäilty ja kotiinsa palaamassa ollut naisuhri eivät tunteneet toisiaan

Oulu 17.5.2018 12:40
Antti Pasanen

Oulun poliisi kertoo ottaneensa kiinni 28-vuotiaan oululaismiehen epäiltynä Kaijonharjussa tiistaina 15. toukokuuta kello 23 aikaan tapahtuneesta tapon yrityksestä.

Miehen epäillään lyöneen lukuisia kertoja 21-vuotiasta naista teräaseella ylävartaloon Kaijonharjussa Tapiontiellä kerrostalon ulko-ovella.

Nainen oli tapahtumahetkellä palaamassa kotiinsa. Hän loukkaantui hyökkäyksessä vakavasti.

Kalevan lukijoilta tulleiden tietojen mukaan lähitaloihin kuului tekoaikaan hätääntynyttä naisen kiljumista ja avunhuutoja, jotka yhtäkkiä loppuivat. 

Mies pakeni paikalta eikä häntä tavoitettu saman myöhäisillan tai yön aikana.

Poliisin mukaan epäilty mies ja uhri eivät tunne toisiaan, eikä miehellä ole tämän hetken tietojen mukaan ollut naisen kanssa mitään kanssakäymistä ennen puukotusta.

Poliisi sai selvitettyä miehen henkilöllisyyden keskiviikkona iltapäivällä. Hänet saatiin kiinni etsintöjen jälkeen samana päivänä kello 17.20 aikaan.

Uhri on edelleen sairaalahoidossa, mutta hän on kyennyt keskustelemaan poliisin kanssa tapahtumista.

Poliisi esittää miestä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Epäiltyä miestä ei ole aiemmin epäilty tai tuomittu vastaavista teoista. Hänellä on taustallaan muutamia rikoksia, jotka ovat kuitenkin selvästi nyt epäiltyä tekoa lievempiä, kertoo rikoskomisario Jussi Hyrkäs.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kaijonharjuun ja rajakylään voisi laittaa 2 poliisia olisi lähipoliisi. Olis helppoa käydä nuorten puhumassa samoin sosiaalityöntekijälle olisi tarve sekä tärkein selviä aikuisia juttelemaan nuorten kanssa. Itse olen käyny pe-la iltaisin ihan itse katsomassa missä poikani liikkuu. Onneksi on fiksu poika. Meillä on paljon hyvinvoivia nuoria mutta nyt pitää alkaa oulun panostaa oikeesti nuoriin! Mielenterv. Ja päihdetyöhön saatava rahoitusta. Nuoret tärkeämpiä kuin vaikka laaniskan valaistus!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti tekijästä kuullaan vielä median kautta ja saadaan selvitystä miksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei poliisin mollaajat! Missä olette nyt?
Umpipimeä juttu, jonka selvittämiseen ei poliisilla mennyt kauankaan. Kuka teistä olisi pystynyt samaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avohoitoa, supistettuja mielenterveyspalveluita, lisääntyvää sekakäyttöä ja entistä lyhyempiä vankeusrangaistuksia. Näistä asioista nämä sopat on hyvinkin pitkälle keitetty ja ihan meidän päättäjien tahdosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

127 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Yh-äippien mollaus

Joo, se on todella omituista. Minut kasvatti yh-äiti ja olen menestynyt elämässäni erittäin hyvin. Tärkeintä ei ole se m... Lue lisää...
Typykkä!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image