Oulu

Polar Bear Pitching venyi kak­si­päi­väi­sek­si – avannon lisäksi tarjolla arktinen seikkailu

Polar Bear Pitching kasvoi avantopitchauksesta kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Arkistokuva. KUVA: Peura Pekka
Oulu 7.1.2016 15:58
Kaleva

Polar Bear Pitching kerää kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja sijoittajia Ouluun 10.–11. helmikuuta.

Kolmatta kertaa järjestettävä Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi, jonka tarkoitus on tarjota kasvuyrityksille työkaluja menestyä kansainvälisillä markkinoilla sekä löytää uusia sijoittajia.

Tapahtuman tavoitteena on auttaa kasvuyrityksiä saamaan alkuvaiheen pääomasijoituksia järjestämällä heille tapaamisia ja verkostoitumista sijoittajien kanssa. Aiemmista vuosista poiketen tapahtuma on nyt kaksipäiväinen.

– Avantopitchauskilpailu striimataan reaaliaikaisesti maailmanlaajuiselle yleisölle kuten edellisinäkin vuosina. Näin tarjoamme kasvuyrityksille ainutlaatuisen näkyvyyden maailmalle, tapahtuman järjestäjiin kuuluva, Midnight Pitch Fest ry:n puheenjohtaja Christian Sundell.

Ohjelmassa on myös jotain ihan uutta.

 – Tänä vuonna halusimme tarjota kasvuyrityksille myös muita työkaluja menestyä globaaleilla markkinoilla. Uusi kaksipäiväinen arktinen seikkailu on lämminhenkinen yhdistelmä työtä ja hupia, Sundell sanoo.

Kasvuyrityksille on tapahtumassa tarjolla Forbesilta ja Amazonilta sekä 10 000 euron rahapalkinto kilpailussa, johon on hakuaikaa 22. tammikuuta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kaikkea saa ihminen yrittää. Mutta onko meidän tämän päivän ihmisten elämä rakennettu pelkälle pellepohjalle? Ei varmaan ole ainakaan niille ihmisille kauhean terveellistä tuo kylmään veteen pulahtaminen jotka eivät ole siihen tottuneet. Olisi se mukavaa kun tänä päivänäkin ihminen voisi menestyä rehellisellä työnteolla, ilman että tarvitsee tehdä itsestään jotain pelleä, joka esiintyy muille aivan muissa asioissa kun hänen työnsä on. No jokainen saa yrittää ja toivottavasti nämä jotka osallistuvat tähän tilaisuuteen saavat jotain vastinetta elämäänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistava tapahtuma, ja paranee entisestään. Esillä ovat Oulun alueen parhaimmat firmat; ainakin Solu, Laturi, Asmo, CaddieOn, Thingsee on päässyt isoon maailmaan suoraan avannosta. Viime vuonna oli myös monta ulkomaista tiimiä mukana, toivottavasti myös nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa joltain pitsinnypläykseltä tai pitsanpyöritykseltä. Ottaako joku tämän vakavasti? Kaipa sitä tällä vuosituhannella pitää keksiä kaikenlaista coolia ja erilaista. Vähäsen pistää naurattaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kiva kuulla, kuinka paljon verovaroja tähän tapahtumaan menee ja kuinka moni siihen osallistunut firma on oikeasti saanut sijoituksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verovarojahan tähän ei tuhlata kun on sponsorit ja sijoittajat jotka maksaa. Sijoituksia on saanut yllättävän moni osallistujista. Jopa muutama Oululainenkin yritys jotka nyt työllistää ihan reippaasti sakkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Kaleva.fi suosittelee

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

272 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Kun päähenkilömme hallituskausi päättyy voimme tehdä yhteenvedon henkilömme ammattitaidosta, ja se ei ole raponen, on se... Lue lisää...
oppositio odottaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image