Oulu

Mainos

Poik­ki­maan­tien maisemointi kohta valmis

Krista Maarala (oik.) sitoo viimeistä koivuntaita tukikeppiin. Apuna Virve Jurmu. KUVA: Matti R‰ty
Oulu 19.6.2017 6:40
Anssi Väisänen

Uutta Oulujoen ylittävää tieosuutta eli Poikkimaantien siltaa odotettiin pitkään ja hartaasti, kunnes se lopulta valmistui etuajassa viime vuoden puolella.

Nyt myös sillan ja uuden tieyhteyden mittavat maisemointityöt ovat valmistumassa aikataulussaan eli kesäkuun loppuun mennessä.

Lue maanantain Kalevasta, millainen määrä puita ja pensaita istutettiin.

Lue lisää 19.06.2017 Kalevasta.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Vaikuttaa siltä, että tästä tullee komia silta maisemiltaan. Moon ajanu ussein näkymän takijaki. Suunnittelijoille toteuttajille iso kiitos. Niin, ja meille rahottajille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei valmistunut etuajassa vaan kymmenen vuotta liian myöhään!Oulujoen rannoilla asuva juppikansa jarrutti valituksillaan sillan rakentamista ja onnistui siinä.Milloin saadaan joen eteläpuolen rantaa myötäilevä pyörätie valmiiksi vai onko siinäkin jarrut päällä?Toivottavasti mahdollisimman pian koska sille olisi suuri tarve.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En oikein ymmärrä tuon turvakypärän käyttöä puuntaimien istutuksen yhteydessä. Eiköhön tuo turvakypärävouhotus ole jo liian pitkällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienohan se on tuo maisemointi, kallista puuhaa. Onko Oulu miettinyt tulevia uusia nurmikon leikkuita? Olisi mukava jos oulun kaupunki tuntisi muitakin puita kuin se ikuinen koivu ja mänty, kuusikin voisi päästä korkeammalle jalustalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On muuten kolkkoja ja rumia ne betonimuurit sen sillan ympärillä. Eikö niitä voisi vaikka maalata jollain kivalla värillä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kypärä päässä puita istuttamassa. Tämä nykyajan turvallisuushömpötys on ihan pelleilyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tällaisten kommenttien takia työturvallisuutta on entistä voimakkaammin kehitettävä. Kaikkien on päästävä töistä turvallisesti kotiin, olipa mielipiteet ja asenne sitten mitkä hyvänsä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että maisemointi valmistuu, mutta kovin ihmeelliseltä näyttää nykyinen tierakentaminen. Tuntuu, että välillä tongitaan sieltä täältä jotakin. Sivullisesta näyttää, että työmaalla on käytössä suuri määrä eri aliurakoitsijoita, joilla kaikilla on omat aikataulut ja tehtävät ja kokonaisuuden hallinta puuttuu! Hyvä esimerkki on Poikkimaantien ja Kainuuntien risteys jossa on noin 0,5m hyppyri ajattaessa Poikkimaantietä. Tai reunakiveysten asentaminen paikoilleen ennen asfaltointia.... No, jäihän niitä vielä pari senttiä näkyviin kun asfeltointi on nyt suoritettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Pähkinä purtavaksi....

203 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi mamu nostaa niskakarvat pystyyn

Hyvä Bokre, saatat kärsiä ksenofobiasta, muukalaiskammosta. Kuten muutkin fobiat ksenofobia on irrationaalinen ja saatta... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

16.12.

Naapurit

16.12.

Fingerpori

16.12.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image