Oulu

Pohjoisen alikulun peruskorjaus käynnistyi purkutöillä, ajoväylät kaventuneet

KUVA: jesse jyrälä / Lukijan kuva
Oulu 28.2.2017 8:41 | Päivitetty 28.2.2017 10:09
Kaleva

Pohjoisen alikulun remontti alkoi maanantaina kevyen liikenteen sillan purkamisella. Purkutöiden arvioidaan kestävän torstaihin saakka.

Alikulku suljetaan purkutöiden ajaksi klo 22-06 väliseksi ajaksi, päivin alikulussa on käytössä yksi kaista kumpaankin suuntaan.

Oulun kaupunki kehottaa autoilijoita käyttävän mahdollisuuksien mukaan muita reittejä, jotta työmaa-alueen ruuhkautumiselta vältyttäisiin.

Pohjoisen alikulun peruskorjaus käynnistyi kevyen liikenteen sillan purkutöillä. Koko remontin on tarkoitus valmistua marraskuussa.

Kevyen liikenteen sillan purkamisen jälkeen työt jatkuvat ratasillan vaiheittaisella rakentamisella. Kaiken kaikkiaan peruskorjauksen aikana uusitaan Kajaanintien ylittävä ratasilta, kevyen liikenteen silta ja Kajaanintien katujärjestelyt Ratakadun liittymän itäpuolelle saakka.

Kajaanintien ja Ratakadun liittymän liikennevalot uusitaan myös.

Peruskorjauksen on tarkoitus valmistua kokonaan marraskuun puoliväliin mennessä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tää meteli on aivan järkyttävää! Sulkekaa mielummin vaikka päiväksi koko risteys ja rempatkaa sillon tai ihan millon muulloin mutta ei yöllä!!!!
Me vieressä asuvat saadaan sanoa heipat yöunille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuleeko siitä nyt leveämpi, syvempi ja vähemmän tulviva... Vai ainoastaan vaan hieno 😂

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se mukava asua tässä kun ensimmäisestä rautatienkadun peruskorjauksen metelistä pääsee eroon niin uusi taas alkaa.. varsinkin yö kun eihän tässä metelissä saa nukutuksi..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja ei sitten tota voitu tehä yhtä aikaa kun aseman seutu oli hajalla ja muutenkin huono kulkunen niin taas revitään auki voi tätä Oulun seutua vaan onko jo jaettu bonus rahat jaettu millon kaupunki on taas pimeänä kulku valoista ????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image