Oulu

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus esittää Mari-Leena Talvitietä puolueen va­ra­pu­heen­joh­ta­jak­si

Mari-Leena Talvitietä (kok.) esitetään puolueen varapuheenjohtajaksi. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 14.3.2018 10:47
Kaleva

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus esittää kansanedustaja Mari-Leena Talvitietä puolueen varapuheenjohtajaksi. Oululainen Talvitie on puoluevaltuuston puheenjohtaja ja hän on aiemmin toiminut muun muassa Oulun kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

Kokoomuksen puoluekokous valitsee puoluejohdon Turussa kesäkuussa.

Talvitie on koulutukseltaan ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Eduskunnassa hän toimii hallinto- ja lakivaliokunnassa ja kuuluu Suomen arktiseen parlamentaarikkovaltuuskuntaan.

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Tomi Kaismo on tyytyväinen Talvitien suostumuksesta asettua ehdokkaaksi.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kiva kun ehdolla! Harmi kun ei tule valituksi. Kokoomus on eteläisen maanosa puolue eikä pohjoisen ääni kuulu ko. puolueessa. Miksipä kuuluisi, kun sitä ei täällä juurikaan kukaan äänestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolueen uskollinen sotaratsu Mari-Leena ansaitsi juuri kannuksensa puolustamalla julkisesti umpihölmöä maakuntahallintoa ja valuvikoja pullollaan olevaa soten valinnanvapaussekoilua. Olisikohan Mari-Leena halukas vastaamaan myös valinnanvapauden uskomattomista kustannuksista ja juhlallisen suomalaisen uuden kolmannen portaan julkishallinnon eli maakuntahallinnon kustannuksista. Mari-Leenalle kysymys: Miksi Kokoomus on mennyt kepun talutusnuoraan ja on nyt valmis pettämään kaupungit maakuntahallinnolla ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka maksaa poliitikoiden elämisen ? Saako ne rahaa tukina valtiolta eli kansa maksaa, vai kierrätetäänkö raha jonkun puoluetuen kautta jolloin myös kansa maksaa vai tekeekö ne oikeita töitä, joilla rahoittavat poliitikko-harrastuksen ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa maksaa kansanedustajien palkan ja lisäksi ainakin ennen vuotta 2011 valituille kansanedustajille, jotka tipahtavat eduskunnasta, maksetaan iästä riippumatta muheva sopetuseläke varsinaiseen eläkeikään asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otapa myönteisempi näkökulma asiaan. Mainiota että sentään yksi entine pohjoissuomalainen kansanedustaja ja ministeri osaa hyödyntää yhteistä hyvää täysi määräisesti. Ehkä siitä joku ropo tipahtaa oululaisenkin palvelualan työntekijän palkkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

296 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Muistakaa hyvät ihmiset, millainen oli Sipilän suuri visio Suomen nostamiseksi lamasta: Yhteiskuntasopimus, joka toteutu... Lue lisää...
Sipilän suuri visio:

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image