Oulu

Pe­rä­kont­ti­kirp­pis avasi Oulun torin kevätsesongin

None KUVA: RISTO RASILA
Oulu 22.4.2012 17:19
Kaleva

Lions-club Oulun Terwa avasi näyttäväsi Oulun torin kevätsesongin peräkonttikirppiksellä sunnuntaina.

Sadetta enteilevä aamupäivä oli verottanut muutamia myyjiä. Uutta sekä vanhempaa tavaraa kaupitteli peräkonteistaan ja -kärryistään 54 myyjää.

Lions lahjoittaa peräkonttikirppiksen tuotosta 200 euroa Rajakylän alakoulun neljännelle musiikkiluokalle sekä Oulun ensi- ja turvakodille 500 euroa.

”Lopuilla rahoilla hankimme Hymypoika-patsaita, jotka jaetaan Rajakylän alakoulun kevätjuhlassa”, kertoo Matti Immonen Lionseista.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ei kesä ole mistään kotoisin,ellei pääse Oulun torille ihastelemaan pohjoisen porukkaa.Ja nauttimaan vapaasta ilmapiiristä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

muuten hyvä asia järjestää kirppis, mutta järjestäjä ei pidä luvata liikoja vuokratessa paikkaa että se on ruudun kokoinen leveydeltään vaan myyntipaikka supistettettiin osalle että oli metri väliä myyntipaikan välissä ja hankala siinä on tavaroitaan kaupitella kun on ahdasta, olisi pitänyt olla sama kohtelu kaikille jos kerta saman rahan myyntipaikasta maksoi.tilaa torilla kyllä oli !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän ne toripaikan vuokrat mene kaupungille vaan ne hoitaa Oulun narikka Oy ja siitä johtuu torimyyntipaikkojen uloshinnoittelu.Takaisin kaupungille ja hinta kohtuulliseksi ja samalla palvelukin voisi parantua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi kun en päässyt paikalle. Onkohan vastaavaa/ samaa tapahtumaa tulossa uudelleen?
Kuulin tapahtumasta vain positiivista palautetta! Oli löytynyt monenlaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jäälissä on järjestetty viime kesänä peräkärrykirppis. Kokemukset olivat erittäin positiivisia. Tulemme tod.näk. järjestämään kirppiksen uudelleen tänä vuonna. Tervetuloa tänne Jääliin kirppistelemään ;-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi tuetaan Rajakylän koulua? Onhan muistaki kouluja ja esim sairaalakoulu ois ollu parempi kohde.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näkkyypä olevan kunnon kirppurit.Harmi kun en päässyt tutustumaan tarjontaan.Pistäkäähän tallaiset pystyyn kerran kuussa ainakin.Pääsee osallistumaan ulkomyyntiin,eikä aina niihin tunkkaisiin sisäkirppareihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joo samoin ei viitsi lihottaa kaupungin kassaa toripaikkojen maksujen muodossa, jotka suoraan korreloi korkeisiin hintoihin torilla...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lisää tällaisia tapahtumia torille, Oulun tori kaipaa elpymistä muulloinkin kuin vain kesäsesongin aikana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aattelin pitää välivuoden Oulun torin suhteen ja kiertää sen kaukaa tulevana kesänä.
Siellä ovat hinnatkin karanneet ihan pilviin, eikä muutenkaan huvita katsella päissään örveltävää tuulipuku-punkerokansaa terasseilla kaljaa kittaamassa. Taidan viettää kesän maaseudulla ja käydä vain parin viikon välein tarkistamassa postin kaupungissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei yhtä asiaa ettei joku keksi negatiivista urputusta. Miksi piti sinun tästäkin valittaa. Jos joku taho laittaa hienon kierrätysasian alkuun niin onhan hyvä. Pysy vaan siellä metässä äläkä tule kaupunkiin kun et osaa mistään olla iloinen ja tuommoisella asenteella ei sinua tänne kaivata. Tuskinpa siellä metässä istut juhlatamineissa ja karppaat. Saat pitää vaikka pitemmänkin välivuoden. Tyhmyydestä sakotetaan kaupungissa. Kiiitos kirppisjärjestäjille ja tsemppiä vaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ah, kuinka eleganttia ja älykästä kieltä. Teidän täytyy olla hyvin korkeasti koulutettu ja sivistynyt ihminen. Ei työväenluokan kasvatilta tuollaisia elämänviisauksia heru. Tekstinne suorastaa pursuaa empaattisuutta ja lähimmäisen rakkautta ja korostaa Teidän egoanne kaunistavaa vaatimattomuutta. Taidanpa tulostaa tuon hengentuotteenne kuviopainetulle paperille ja kehystää sen messinkiraamein makuuhuoneeni seinälle ripustettavaksi, mutta vain luvallanne. Kiitos

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

65
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
64
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
49
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
36
Elina Lepomäki: "Tarve, joka Suomella oli sote-uudistukseen kymmenisen vuotta sitten, on aika pitkälle jo mennyt ohi."
32
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
28
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
27
Raportti: Ranska käännyttää alaikäisiä turvapaikanhakijoita rajaltaan kovin ottein, 12-vuotiaat telkien taakse

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

177 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ei pelastanut, vaan EU ja maailman talous. Lue lisää...
Sipilällä ei osaa ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image