Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos

Peräkonttikirppis avasi Oulun torin kevätsesongin

None None
RISTO RASILA
  • None
  • None
  • None
Oulu  22.4.2012 | Kaleva Muuta tekstin kokoa -+

Lions-club Oulun Terwa avasi näyttäväsi Oulun torin kevätsesongin peräkonttikirppiksellä sunnuntaina.

Sadetta enteilevä aamupäivä oli verottanut muutamia myyjiä. Uutta sekä vanhempaa tavaraa kaupitteli peräkonteistaan ja -kärryistään 54 myyjää.

Lions lahjoittaa peräkonttikirppiksen tuotosta 200 euroa Rajakylän alakoulun neljännelle musiikkiluokalle sekä Oulun ensi- ja turvakodille 500 euroa.

”Lopuilla rahoilla hankimme Hymypoika-patsaita, jotka jaetaan Rajakylän alakoulun kevätjuhlassa”, kertoo Matti Immonen Lionseista.

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

13/13 kommenttia

etelän varis Turusta
23.4.2012 18:59

Ei kesä ole mistään kotoisin,ellei pääse Oulun torille ihastelemaan pohjoisen porukkaa.Ja nauttimaan vapaasta ilmapiiristä.


tuliko ahneus,petetty myyjä
23.4.2012 18:06

muuten hyvä asia järjestää kirppis, mutta järjestäjä ei pidä luvata liikoja vuokratessa paikkaa että se on ruudun kokoinen leveydeltään vaan myyntipaikka supistettettiin osalle että oli metri väliä myyntipaikan välissä ja hankala siinä on tavaroitaan kaupitella kun on ahdasta, olisi pitänyt olla sama kohtelu kaikille jos kerta saman rahan myyntipaikasta maksoi.tilaa torilla kyllä oli !


Torikammo
23.4.2012 06:27

Eihän ne toripaikan vuokrat mene kaupungille vaan ne hoitaa Oulun narikka Oy ja siitä johtuu torimyyntipaikkojen uloshinnoittelu.Takaisin kaupungille ja hinta kohtuulliseksi ja samalla palvelukin voisi parantua.


Kirppishirmu
22.4.2012 23:58

Harmi kun en päässyt paikalle. Onkohan vastaavaa/ samaa tapahtumaa tulossa uudelleen?
Kuulin tapahtumasta vain positiivista palautetta! Oli löytynyt monenlaista.


Jäälin asukasyhdistyksen pj.
23.4.2012 07:22

Jäälissä on järjestetty viime kesänä peräkärrykirppis. Kokemukset olivat erittäin positiivisia. Tulemme tod.näk. järjestämään kirppiksen uudelleen tänä vuonna. Tervetuloa tänne Jääliin kirppistelemään ;-)


En ostanut
22.4.2012 22:49

Aika vaivaantunut olo oli kierrellessä. Ostikohan porukka sieltä juurikaan?


Ihmettelen
22.4.2012 22:33

Miksi tuetaan Rajakylän koulua? Onhan muistaki kouluja ja esim sairaalakoulu ois ollu parempi kohde.


Mummeli
22.4.2012 21:32

Näkkyypä olevan kunnon kirppurit.Harmi kun en päässyt tutustumaan tarjontaan.Pistäkäähän tallaiset pystyyn kerran kuussa ainakin.Pääsee osallistumaan ulkomyyntiin,eikä aina niihin tunkkaisiin sisäkirppareihin.


Mökkiläinen
22.4.2012 20:06

joo samoin ei viitsi lihottaa kaupungin kassaa toripaikkojen maksujen muodossa, jotka suoraan korreloi korkeisiin hintoihin torilla...


Tytsä
22.4.2012 19:47

Lisää tällaisia tapahtumia torille, Oulun tori kaipaa elpymistä muulloinkin kuin vain kesäsesongin aikana.


Ads by google, kommentit jatkuvat alla
karppaaja
22.4.2012 18:45

Aattelin pitää välivuoden Oulun torin suhteen ja kiertää sen kaukaa tulevana kesänä.
Siellä ovat hinnatkin karanneet ihan pilviin, eikä muutenkaan huvita katsella päissään örveltävää tuulipuku-punkerokansaa terasseilla kaljaa kittaamassa. Taidan viettää kesän maaseudulla ja käydä vain parin viikon välein tarkistamassa postin kaupungissa.


asennetta kehiin
23.4.2012 08:05

Ei yhtä asiaa ettei joku keksi negatiivista urputusta. Miksi piti sinun tästäkin valittaa. Jos joku taho laittaa hienon kierrätysasian alkuun niin onhan hyvä. Pysy vaan siellä metässä äläkä tule kaupunkiin kun et osaa mistään olla iloinen ja tuommoisella asenteella ei sinua tänne kaivata. Tuskinpa siellä metässä istut juhlatamineissa ja karppaat. Saat pitää vaikka pitemmänkin välivuoden. Tyhmyydestä sakotetaan kaupungissa. Kiiitos kirppisjärjestäjille ja tsemppiä vaan!


kunnioituksesta jäykkänä
23.4.2012 09:23

Ah, kuinka eleganttia ja älykästä kieltä. Teidän täytyy olla hyvin korkeasti koulutettu ja sivistynyt ihminen. Ei työväenluokan kasvatilta tuollaisia elämänviisauksia heru. Tekstinne suorastaa pursuaa empaattisuutta ja lähimmäisen rakkautta ja korostaa Teidän egoanne kaunistavaa vaatimattomuutta. Taidanpa tulostaa tuon hengentuotteenne kuviopainetulle paperille ja kehystää sen messinkiraamein makuuhuoneeni seinälle ripustettavaksi, mutta vain luvallanne. Kiitos


Mainos
Mainos
Mainos
Uusimmat » | Oulu Down Up
Mainos
Pääuutiset
Mainos
stats-image
Takaisin ylös