Oulu

Mainos

Pelti rytisi yöllä Raksilan marketeilla

Parkkipaikkakolarista selvittiin peltivaurioilla. KUVA: Lukija / Lukijan kuva
Oulu 9.4.2017 12:05
Kaleva

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari Raksilan markettien parkkipaikalla.

Poliisin mukaan ilmoitus tuli hätäkeskukseen hieman puolenyön jälkeen. Poliisin mukaan tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja pelkällä peltikolarilla.

Alkoholilla ei ole poliisin mukaan osuutta tapahtuneeseen.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (41)

Tuossa olisikin tilaisuus ottaa ennakkotapaus. Onko kyseinen alue tiealuetta vai ei. Jos ei ole tietä, nii silloin liikennemerkit, väistämissäännöt tms. eivät ole voimassa. Teoriassa alueella ei tarvitsisi edes ajo-oikeutta ajoneuvon kuljettamiseen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tuosta? yhtä valitusta joka asiasta... toisinaan kolisee toisinaan ei ja se vaan kuuluu nuorison tiettyyn vaiheeseen ja sillä siisti. Vejeltiin sitä tortturallia 80-luvula pitkin autosaarta ja ympäristöä eikä autot ollu hääppösiä puhumattakaa äänistä keskellä kaupunkia... Parempi soon tuo marketit ku vertaa vanhaan aikaan. Pitäs ihan käyvä paikalla pyörimäsä muistellen menneitä ja kahtomasa mikä soon meininki poijilla nykyjään! Autokanta tosin kai vähän uuvistunu entisistä ajoista...Vaikka se autosaarenki touhu oli yhtä sekamelskaa ulospäin ni silti siinä vallitsi "kirjoittamaton" laki/järjestys millä ja miten homma toimii...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo yli viisitoista vuotta, me lähialueen asukkaat olemme saaneet kuunnella tätä öistä "ralliajoa", joka häiritsevänä kantautuu, tuulen suunnasta riippuen satoihin koteihin. Olemme myös odottaneet, että poliisilaitoksen taholtakin olisi asiaan puututtu, mutta turhaan! Kun tämän P-alueen käyttö "ralliajoon", aikana jolloin meillä veronmaksajilla/kansalaisilla pitäisi olla mahdollisuu levätä/nukkua, katsotaan mitä kaupungin järjestyssäännössä lukee! Toivon hartaasti, että alueen yöllinen häiritsevä käyttö kielletään! Oletan, että myös yrittäjät/yritykset ovat kanssamme samaa mieltä, sillä öisen ralliajon ja roskaamisen jäljiltä aluehan on usein, kuin kaatopaikan naapurissa ja arvattavasti lisää kustannuksia ylimääräisen siivouksen osalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla niin että Raksilan markettien uusimisen myötä tuolle rallille ei jää minkäänlaista tilaa alueella. Ja hyvä niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdotappa toinen paikka missä nuoriso voi kokoontua ettei rallit siirry taas pääasiassa kaupungin keskustaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no johan irtosi kunnon valitus, ainut paikka missä nuoriso kokoontuu autoilla ja ilman mitään isompaa ilkivaltaa ollaan tähän asti menty ja varmaankin jatkossa mennään, pistä ikkuna kiinni ja nuku eläkä ammatiksesi valita joka asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sammaa mieltä!! Nykyään ihmiset vaan valittaa joka asiasta, itekki ollaan oltu nuoria...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mikseivät mene ajamaan "ralli" vaikka Äimäraution K-Raudan parkkikselle? Puoti menee jo kahdeksalta kiinni eikä lähialueella asu kuin 5 ihmistä ja parikymmentä heppaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voi kun antaa sympatioita kirjoittajalle. Se että virkavalta ei puutu moiseen on lainsäädännön vika. Asiasta voi antaa huomauksen tai aivan ääritapauksissa pienen sakon. Kysymys on hyvistä tavoista ja moraalista. Lainsäädännössä kyllä kielletään yleiseen liikenteeseen tarkoitetut tiet ja alueet liikenteeseen ei huvitteluun ja ralliin. Onneksi ongelma ei koske kaikkia Suomen nuoria, tässäkin joukossa on näitä "lainkuuliaisia" tulevaisuuden toivoja. Ikävä kyllä asiaan ei auta muu kuin että nämä hulikaanit kasvavat ulos moisesta tai tuhoavat itsensä tiellä ja samalla monta viatonta sivullista. Pitää odottaa että nämä "spinaajat" kasvavat ulos hölmydestään, vaikka tuottavat uusia samanlaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrotko mikä kokoontumisajoissa on lainvastaista? Ei siellä "huvittelu" termiä löydy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Terve Juhani. Miksi et itse menisi sanomaan nuorisolle että tämä tapa häiritsee? Varmaan ymmärrät että maalla on hiljaisempaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

La klo 21.30 parkkipaikalta kuului hysteeristä nuorten naisten naurua. Kuuleehan sitä muulloinkin mutta jotenkin kiinnitti huomiota. Tuota kolaria tuskin vakuutus korvaa. Jos niin luulevat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parkkialueella ;"elvistelyä" ja nyt varmasti hävettää;)) Onko pakko maksaa oppirahat tollei. Vanhemmat ja etenkin isovanhemmat astukoon esiin ajoissa, jotta moisilta vältytään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Peräkontin bassot säilyivät ehjänä. Ei muuta kuin siirtää toiseen kiesiin ja tum tum soidinmenot jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (41)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Lapin itäosassa lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

274 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

yli 50% eläkeläisistä saa eläkettä alle 1500€/kk. Yli 50% työttömistä yksinhuoltajista saa erilaisten tukien myötä rahaa... Lue lisää...
Älä lässytä

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.1.

Naapurit

19.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image