Oulu

Mainos

Oupo sai uuden logon

Oulu 31.3.2014 15:05
Kaleva

Oulun polkupyöräilijät ry:n järjestämä logokilpailu on ratkennut. Voittajaksi valikoitui Samuli Viitasaaren logoehdotus, jossa yhdistyksen lyhenne Oupo on sommiteltuna polkupyörän ketjun lenkkiin.

Yhdistys ottaa uuden logon käyttöön vaiheittain kevään aikana. Uusi ilme näkyy jo yhdistyksen Facebook- ja Twitter-tileillä.

Palkinnoksi Viitasaari sai elinikäisen jäsenyyden Oulun polkupyöräilijöihin.

Oulun polkupyöräilijät ry on perustettu syksyllä 2013 kaikkien oululaisten arkipyöräilijöiden yhteisöksi. Yhdistyksen tavoite on tukea ja edistää pyöräilyä Oulussa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Kommentoi

On se kummallista, puuttuu selkeästi sisälukutaito. Logo otetaan käyttöön vaiheittain. Logo on jo käytössä twitter ja facebook tilillä. Hassua löytää tälläinen uutinen muttei löydä yhdistyksen sivuja.
suomalaiselle tiedoksi että näyttää löytyvän Oupon sivut netistä ilman someakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä oikein ammattilaisten arvostamista. Logon suunnittelee "joku" ja saa palkkioksi oikein jäsenyyden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse katsoin ohjeet ja siellä oli maininta palkinnosta. Sinä taidat pysyä myös seuraavat 24 vuotta työttömänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Joku" tässä moi. Osallistuin kisaan ihan tietoisena palkinnon luonteesta, koska pyöräilen itsekin paljon ja arvostan Oupon tekemää hyvää työtä oululaisen pyöräilykulttuurin edistämiseksi. En koe, että ammattiani missään vaiheessa väheksyttiin, päinvastoin. Ymmärrän toki huolesi suunnittelualalla yleisestä spekulatiivisesta palkitsemiskäytännöstä, mutta lähinnä silloin, kun kyse on voittoa tavoittelevan yrityksen röyhkeästä säästökeinosta. Oupon kaltaisella yleishyödyllisellä yhdistyksellä on mielestäni täysi moraalinen oikeutus hakea uutta ilmettä kilpailulla, ja meillä ammattilaisillakin lupa sellaiseen osallistua jos siltä tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempi olisi ollut Varjopuu. Vanha vaijerilukko katkaistulla jalaksella rikottuna sanan ympärillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jutussahan mainitaan, että logo näkyy facebookissa ja twitterissä. On se kumma, että jos ihminen haluaa olla selvillä asioista niin täytyy rekisteröityä johonkin sosiaaliseen mediaan, tai someen niinkuin kuuluu sanoa. Ei kiitos, olen testannut "somea" ja minusta se on turhaa kikkailua ja hienostelua. Tykkään pyöräilystä, mutta jos en voi liittyä johonkin yhdistykseen ilman somea, niin ajelenpa ihan vaan rekisteröitymättä. Jatkossakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

171
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
101
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
49
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
45
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
38
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
32
Kukkonen ei hätkähdä kohinaa ympärillään – "Isossa kuvassa vain hyvä asia"
31
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

270 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image