Oulu

Oupo sai uuden logon

Oulu 31.3.2014 15:05
Kaleva

Oulun polkupyöräilijät ry:n järjestämä logokilpailu on ratkennut. Voittajaksi valikoitui Samuli Viitasaaren logoehdotus, jossa yhdistyksen lyhenne Oupo on sommiteltuna polkupyörän ketjun lenkkiin.

Yhdistys ottaa uuden logon käyttöön vaiheittain kevään aikana. Uusi ilme näkyy jo yhdistyksen Facebook- ja Twitter-tileillä.

Palkinnoksi Viitasaari sai elinikäisen jäsenyyden Oulun polkupyöräilijöihin.

Oulun polkupyöräilijät ry on perustettu syksyllä 2013 kaikkien oululaisten arkipyöräilijöiden yhteisöksi. Yhdistyksen tavoite on tukea ja edistää pyöräilyä Oulussa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

On se kummallista, puuttuu selkeästi sisälukutaito. Logo otetaan käyttöön vaiheittain. Logo on jo käytössä twitter ja facebook tilillä. Hassua löytää tälläinen uutinen muttei löydä yhdistyksen sivuja.
suomalaiselle tiedoksi että näyttää löytyvän Oupon sivut netistä ilman someakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä oikein ammattilaisten arvostamista. Logon suunnittelee "joku" ja saa palkkioksi oikein jäsenyyden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse katsoin ohjeet ja siellä oli maininta palkinnosta. Sinä taidat pysyä myös seuraavat 24 vuotta työttömänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Joku" tässä moi. Osallistuin kisaan ihan tietoisena palkinnon luonteesta, koska pyöräilen itsekin paljon ja arvostan Oupon tekemää hyvää työtä oululaisen pyöräilykulttuurin edistämiseksi. En koe, että ammattiani missään vaiheessa väheksyttiin, päinvastoin. Ymmärrän toki huolesi suunnittelualalla yleisestä spekulatiivisesta palkitsemiskäytännöstä, mutta lähinnä silloin, kun kyse on voittoa tavoittelevan yrityksen röyhkeästä säästökeinosta. Oupon kaltaisella yleishyödyllisellä yhdistyksellä on mielestäni täysi moraalinen oikeutus hakea uutta ilmettä kilpailulla, ja meillä ammattilaisillakin lupa sellaiseen osallistua jos siltä tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempi olisi ollut Varjopuu. Vanha vaijerilukko katkaistulla jalaksella rikottuna sanan ympärillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jutussahan mainitaan, että logo näkyy facebookissa ja twitterissä. On se kumma, että jos ihminen haluaa olla selvillä asioista niin täytyy rekisteröityä johonkin sosiaaliseen mediaan, tai someen niinkuin kuuluu sanoa. Ei kiitos, olen testannut "somea" ja minusta se on turhaa kikkailua ja hienostelua. Tykkään pyöräilystä, mutta jos en voi liittyä johonkin yhdistykseen ilman somea, niin ajelenpa ihan vaan rekisteröitymättä. Jatkossakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

65
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
64
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
49
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
36
Elina Lepomäki: "Tarve, joka Suomella oli sote-uudistukseen kymmenisen vuotta sitten, on aika pitkälle jo mennyt ohi."
32
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
28
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
27
Raportti: Ranska käännyttää alaikäisiä turvapaikanhakijoita rajaltaan kovin ottein, 12-vuotiaat telkien taakse

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

177 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ei pelastanut, vaan EU ja maailman talous. Lue lisää...
Sipilällä ei osaa ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image