Oulu

Mainos

Ouluun jo toinen mitali 10-tanssin SM-kisoissa

Ouluun saatiin sunnuntaina jo toinen suomenmestaruusmitali 10-tanssin SM-kisoissa, kun tanssiurheiluseura DSC Oulu ry:n pari Samuli Perämaa ja Anne Haataja tanssi hopealle nuorisoluokassa. KUVA: Pirjo Bovellan
Oulu 8.11.2015 22:54
Kaleva

Ouluun saatiin sunnuntaina jo toinen suomenmestaruusmitali 10-tanssin SM-kisoissa, kun tanssiurheiluseura DSC Oulu ry:n pari Samuli Perämaa ja Anne Haataja tanssi hopealle nuorisoluokassa.

Kisojen toisena kilpailupäivänä tanssittiin nuorisoluokan lisäksi champion-luokan suomenmestaruudesta sekä junioreiden joukkuekilpailun suomenmestaruudesta.

Champion-luokan mestaruuden voittivat jo kahdeksannen kerran Jaak Vainomaa ja Taina Savikurki, jotka edustavat helsinkiläistä Blue & White –seuraa. Junioreiden joukkuekilpailun voitti ensimmäistä kertaa Kuopion J&V.

DSC Oulu ry:n pari Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri voitti juniori 2 -luokan suomenmestaruuden Oulussa järjestetyissä 10-tanssin SM-kisoissa lauantaina.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Aivan upea saavutus !! Onnen kyynelet vierähtivät poskea pitkin niin oli liikuttavaa olla osallisena ja nähdä teidät Anne ja Samuli nousemassa Sm hopea mitalisteina palkinto pallille!! Meitä liikuttuneita oli Iso joukko! Onnea onnea!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SM-kisojen Lapsi-luokissa ei saa nykyisten säädösten mukaan olla virallista sm-arvoa, mutta silti kisoissa ratkotaan ikäluokkiensa mestarit. Jokainen nauttikoon menestyksestään ja kovan työn saavutuksistaan, jokaisessa sarjassa! Onnea kaikille Oululaisille menestyneille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea Anne ja Samuli sekä Eetu ja Emilia hienoista suorituksista se on ilo silmälle seurata semmoista taitoa.Oli myös ilo seurata kuinka seura ja sen jäsenet ja kannattajat kannustivat kaikkia urheilijoita ja olivat yhteen kuuluvaa porukkaa mahtavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrassaan hieno tanssiviikonloppu.Istuin katsomossa molempina päivinä.Onnea mitalisteille ! Kiitokset Telemarkteamin ystävälliselle henkilökunnalle,mahtavasti järjestetyistä kisoista.Tunnelma oli upea ja kisapaikka oikein valittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea Annelle ja Samulille sekä koko valmennustiimille!!! Upeaa tanssia aamusta lähtien, joka vielä huipentui illan finaalikierroksella. 👍

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jutussa kerrotaan toisesta suomenmestaruus mitalista Ouluun, lasten kisa ei ollut suomenmestaruuskisa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäisen kultamitalin Ouluun toivat Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri,juniori-luokassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea Samuli ja Anne! Hox nimimerkki lehdentilaaja, lapsille tämä ei ollut SM-kisa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan upeaa että Oulu on ruvennut pärjäämään taas tässä upeassa lajissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lehdessä oli aamulla juttua lapsiparista joka oli myös voittanut kultaa joten eikö ouluun siis ole tullut jo 3 mitallia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti paperilehden uutinen oli harhauttava. Nyt on kyse Suomenmestaruusmitalleista. Lasten luokkalla ei ollut näissä kisoissa SM arvoa. Lasten SM-kilpailut pidetään eri kilpailuissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image