Oulu

Oulunsalossa mitattiin Pohjois-Pohjanmaan viikon läm­pö­ti­laen­nä­tys – 28,6 astetta on tämän päivän toiseksi korkein lukema koko maassa

None KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 13.7.2018 17:22
Kaleva

Pohjois-Pohjanmaan viikon korkein lämpötila mitattiin tänään Oulunsalon Pellonpäästä. Lämpötilaennätys mitattiin tänään perjantaina 13.7. kello 15. Lämpötila kohosi Oulunsalossa +28,6 asteeseen, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta.

Oulunsalosta mitattu lukema on tämän päivän toiseksi korkein koko maassa. Korkein lukema mitattiin tänään Kouvolasta, jossa lämpötila nousi +29,1 asteeseen.

Ilmatieteen laitoksen mukaan lämpötilat pysyttelevät Pohjois-Suomessa korkealla ainakin tiistaihin asti. Lauantaina lämpötila kohoaa Oulun seudulla noin +25 asteeseen. Sunnuntaina on mahdollista päästä +27 asteeseen, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta.

Edellisten päivien lämpötilaennätykset on mitattu Lapista. Ilmatieteen laitoksen mukaan lämpötilajakauma Etelä- ja Pohjois-Suomen välillä on tulevina päivinä suhteellisen tasainen.

Ilmatieteen laitos varoittaa tukalasta helteestä viikonloppuna. Hellevaroitus on voimassa useissa maakunnissa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

"Oulunsalosta mitattu lukema on tämän päivän toiseksi korkein koko maassa. Korkein lukema mitattiin tänään Kouvolasta, jossa lämpötila nousi +29,1 asteeseen."
Tätä en ymmärrä, kun Oulunsalossa oli mitattu 28,6 astetta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tuosta sinä et ymmärtänyt. Oulunsalossa mitattu lämpötila oli toiseksi korkein ja kouvolassa korkein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image