Oulu

Mainos

Oulun seurakunnissa il­ta­päi­vä­toi­min­taa 1.–2.-luok­ka­lai­sil­le, Myllyojan Reppukerhoon ehtii vielä ilmoittautua

Arkistokuva. KUVA: EPA / arkistokuva / EPA
Oulu 7.8.2017 12:01
Kaleva

Oulun seurakunnissa järjestetään iltapäivätoimintaa 1.–2.-luokkalaisille 10. elokuuta alkaen. Ryhmissä on mahdollista askarrella, leikkiä ja levätä. Välillä kerhossa myös hiljennytään pohtimaan lapselle tärkeitä kysymyksiä elämästä ja Jumalasta.

Oulun seurakunnat pitävät kaupungin kanssa yhteistyössä iltapäivätoimintaa Heikkilänkankaan, Hintan, Hiukkavaaran sekä Talvikankaan kouluissa. Iltapäivätoimintaa on koulupäivinä kello 11–16.30.

Iltapäivätoimintaa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettävän iltapäivätoiminnan maksu on 100 euroa kuukaudessa.

Kouluissa pidettävään iltapäivätoimintaan on ollut haku jo alkuvuodesta, mutta vapaita paikkoja voi vielä kysellä lapsityönohjaajalta.

Reppukerhossa voi leikkiä ja tehdä läksyt

Myllyojan seurakuntatalossa järjestetään 14. elokuuta alkaen ensimmäistä kertaa reppukerho, joka kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 12–15.30.

– Kerhon tarkoitus on tarjota vaihtoehto yksin kotona olemiseen 1.–2.-luokkalaisille kahtena iltapäivänä viikossa. Kerhossa on mahdollisuus leikkiä, tehdä läksyjä, ulkoilla ja touhuilla kavereiden kanssa turvallisten aikuisten seurassa, Oulujoen seurakunnan lapsityönohjaaja Maaret Sulkala kertoo.

Reppukerhoon ilmoittautuminen on käynnissä 13.8. saakka osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat. Kerhoon voi käydä tutustumassa kaksi kertaa maksutta.

Reppukerhon lukukausimaksu on 50 euroa, joka veloitetaan sekä syys- ja kevätlukukaudelta. Maksu sisältää välipalan.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli on huono maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

Mainitsemaasi miesten keski-eläkettä 2100€/kk saa tällä hetkellä alle 10% mies eläkeläisistä. 8% jos kohtuu tarkkoja oll... Lue lisää...
Taas tätä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

24.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image